Wizz Air nova avio linija Niš Bazel

  • Home
  • Vesti
  • Wizz Air nova avio linija Niš Bazel

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air od 29.juna 2015 godine počeće da leti iz Niša za Bazel. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom. Avionske karte za ovu destinaciju su već u prodaji. Jedan pravac Niš Bazel već od 2299 rsd, u cenu su uračunate sve takse, ručni prtljag od 10kg. Usluga za izdavanje avio karte i čekiranja nije uključena u cenu.

Wizz Air sa aerodroma Nikola Tesla leti od 2011 godine. Prvih godina kompanija je povećala broj letova iz Beograda i širila mrežu destinacija. Dok je ove godine zbog poskupljenja aerodromskih taksi ukinula avio linije za Brisel i Oslo, a za ostale destinacije smanjila frekventnost letova.
Sada avio kompanija uvodi novu avio liniju iz Niša za Bazel, što je odlična vest za putnike iz Južne Srbije.

Ukoliko se ova destinacija pokaže kao profitabilna, nije isključeno da će se mreža destinacija širiti, što bi bila značajna prekretnica za razvoj niškog aerodroma obzirom da trenutno nema redovan saobraćaj.

Wizz Air jeftine avio karte možete kupiti u Aerotravelu. Plaćanje uplatom na tekući račun ili gotovinski u našoj poslovnici. Za sva pitanja pozovite 011/ 63 00 133!

Napisao AeroTravel   11/12/2014

Pogledajte još

Ostavite komentar