Wizz Air uvodi Plus tarife

Madjarska low cost kompanija uvodi još noviteta u svom poslovanju. Pored nižih već postojećih cena uvodi plus tarifu. Tako sada kada pretražujte cene avio karata na raspolaganju imate basic cenu i plus cenu.

Basic cena obuhvata cenu avio karte i ručni prtljag od 10 kg. U cenu nije uključen veliki prtljag i usluga čekiranja. Po želji možete dokupiti veliku kabinsku torbu i veliki prtljag. Sedišta se automatski dodeljuju prilikom kupovine, možete birati uz doplatu.  Uz našu uslugu izdavanja avio karte mi vas čekiramo na let, na taj način izbegavate dodatne troškove na aerodromu od 2200 rsd po pravcu.

Nova plus tarifa ukljčuje cenu avio karte, veliku kabinsku torbu i čekirani prtljag od 32 kg. Od dodatnih pogodnosti tu su i prioritetno ukrcavanje, čekiranje na aerodromu, izbor sedišta ukljčujući prvi red i sedišta sa dodatnim prostorom za noge. Wizz flex – za fleksibilnost prilikom promene leta.

Cena je skuplja od basic cena ali ukoliko ove usluge naknadno doplaćuju uz basic cenu, jeftinije je da se odmah prilikom kupovine opredelite za Plus tarifu.

Wizz Air avio karte možete kupiti u Aerotravel-u. Plaćanje avionske karte gotovinki, uplatom na tekući račun kao fizičko ili pravno lice. Za sve informacije pozovite nas!

Napisao AeroTravel   04/06/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar