Upoznajte Dubai

Dubai je sve atraktivnija destinacija za turiste širom sveta. Za one koje vole luksuzniji vid turizma ili žele da dožive nešto sasvim drugačije, Dubai je top destinacija.
Može se reći da je to jedan od najbrže rastućih gradova, ultra moderan, sa mešavinom tradicionalnog. Nalazi se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Persijskom zalivu, broji oko 2 miliona stanovnika i veoma je bezbedan za turiste.

Mada je u Daubaiju sunčano tokom cele godine, najbolje ga je posetiti u zimskom periodu kada je temperatura vazduha od 24 – 28 stepeni. Od sredine januara do kraja februara je i šoping festival, kada su u toku značajna sniženja, te ugodjaj može biti višestruk. Za kupanje je ipak najlepše u martu i aprilu. Sve što je brendirano, postoji i može se kupiti u Dubaiju. Najveći šoping mol na svetu je Dubai Mol sa akvarijumom. Povezan je, takodje, sa najvišom zgradom u svetu Burdž Kalifom, u kojoj se na 124. spratu nalazi vidikovac. Odavde se pruža fantastičan pogled na panoramu celog grada i zaliva. Zatim Emirati Mol, u okviru koga je izgradjen skijaški centar sa skakaonicama na oko 20.000 kvadratnih metara gde ima dovoljno mesta za zabavu čitave porodice! I za druge objekte u ovom gradu se može reći da su naj, naj. Prvi sagradjeni hotel u svetu sa 7 zvezdica nalazi se u Dubaiju. Obidjite i stari deo grada Deiri, bazare zlata i egzotičnih začina, uživajte u safariju i jahanju kamila ili posetite plaže i noćne klubove na veštačkom poluostrvu Palm Dzumeira.

Iz Beograda za Dubai možete leteti direktnim letom sa avio kompanijom Fly Dubai. Letovi su utorkom, četvrtkom i subotom. Avio karte za Dubai mogu se kupiti od 235 eur , kada je u promotivna akcija. Po regularnim cenama avio karte se mogu kupiti od 372 eur. Pozovite naše agente ponudićemo vam najbolju trenutnu ponudu. Cenu avionske karte na vaše datume putovanja možete proveriti putem online pretrage sa desne strane.

Pročitajte još
Vizni režim za Ujedinjene Arapske Emirate
Avio karte Beograd Dubai

Napisao AeroTravel   30/03/2015

Pogledajte još

Comments are closed here.