Turkish Airlines – premium ekonomska klasa

  • Home
  • Vesti
  • Turkish Airlines – premium ekonomska klasa

Avio kompanija Turkish Airlines obezbedio je svojim putnicima na medjunarodnim letovima dodatni komfor i uslugu u komfort klasi (premium ekonomskoj klasi). Udobnija sedišta, bolja zabava tokom leta i bolji ketering, odlika su komfort klase na najnovijim avionima tipa B777-300. Ovi avioni trenutno saobraćaju na linijama za Peking, Tokio, Seul, Nju Jork, Los Andjeles i Sao Paolo.

  • Sedišta u komfort klasi (premium ekonomkoj klasi)

-razmak izmedju sedišta 116cm
-širina sedišta 49cm
-sedišta se mogu oboriti maksimalno 22cm, što omogućava dodatnu udobnost prilikom spavanja I odmaranja. Naslon za noge postoji na svakom sedištu
-svaki putnik koristi lični monitor dimenzija 10.6 inca (27cm), kao i konekciju za Ipod ili Ipad preko centralne konzole

  • Zabava tokom leta

Na medjunarodnim letovima Turkish Airlinsa, u zavisnosti od tipa aviona dostupni su digitalni sistem Planet i ekrani na dodir za zabavu (na avionima tipa B777, A340, A330, B737-800 i B727-800)
Planet digitalni sistem omogućava blizu 450 filmova i kratkih programa uključujući dramu, akcione i romantične filmove, televizijske serije, dokumentarce, sport, putovanja, modu, crtane filmove, kao i 600 CD albuma, uključujući pop, rok, jazz, bluz, klasiku, turski folk i dr.

  • Ketering

Za putnike premium ekonomske klase obezbedjen je poseban meni koji je potpuno različit od keteringa u ekonomskoj klasi. Putnici se dočekuju sa pićem dobrodošlice, a za glavni meni je obezbedjeno dosta svežih namirnica, salata i zeleno povrće, izbor sireva i toplih jela koja se služe u porcelanskim posudama, kao i dezert i voće. Pre sletanja aviona kompanija nudi drugi obrok, po izboru topli ili hladni.

Rezervišite Turkish premium ekonomsku klasu u Aerotravelu!
Ukoliko želite da se informišete o ostalim uslugama i cenama avio karata posetite stranicu Turkish Airlines
Za pretragu jeftinih avio karata za sve destinacije posetite stranicu Avio Karte

Napisao AeroTravel   25/10/2014

Pogledajte još

Ostavite komentar