Turkish Airlines dodatni letovi za Istanbul

  • Home
  • Vesti
  • Turkish Airlines dodatni letovi za Istanbul

Turkish Airlines je od obnove letova za Beograd 21.juna 2020 sa tri leta nedeljno, svakog narednog meseca povećavao broj letova na liniji Istanbul-Beograd-Istanbul. Počev od 18.septembra turski avio prevoznik uvodi još dva dodatna leta nedeljno: jutarnji petkom i večernji nedeljom. Time će Turkish airlines imati petkom i nedeljom  po dva leta dnevno, odnosno ukupno 9 letova nedeljno, što predstavlja najveći broj letova za Beograd od stranih avio kompanija.

Ovaj podatak i ne čudi s obzirom da je u vreme Covida Turska jedna od retkih zemalja gde trenutno državljani Republike Srbije mogu putovati bez posebnih ograničenja. Dok je Evropska Unija i dalje zatvorena za putovanja sa srpskih pasošem, osim izuzetih slučajeva što opet zavisi od zemlje do zemlje, za putovanja u Tursku trenutno nije potreban nikakav uslov ni PCR test. Sa letovima preko Istanbula, naši gradjani mogu lako doći i do drugih gradova unutar Turske.

***Obaveza je svakog putnika da se pre kupovine karte i pre putovanja informiše kod nadležne državne insitucije o restrikcijama putovanja i uslovima za svaku zemlju pojedinačno, za svoj pasoš i svoj lični slučaj.

Napisao AeroTravel   04/09/2020

Pogledajte još

Ostavite komentar