Qatar Airways svakodnevni letovi iz Beograda

  • Home
  • Vesti
  • Qatar Airways svakodnevni letovi iz Beograda

Avio kompanija Qatar Airways od 01.jula uvodi svakodnevne letove iz Beograda za Dohu.  Ovim će značajno biti poboljšane konekcije iz Beograda do brojnih destinacija do kojih kompanija leti. Po trenutnom redu letenja avio kompanija ima letove iz Beograda svim danima osim utorkom i četvrkom.

Od 01.marta Qatar umesto Ankare ima tehničko sletanje u Sofiji, da li ce i ovo kompanija poboljšati za putnike iz Beograda za sada nije sigurno. Kompanija ima praksu letenja sa tehničkim sletanjem kako bi dodatno punila letove, ali je zbog dobro ostavrenih rezultata iz Zagreba do Dohe ukinula tehničko sletanje.

Ostaje da se vidi da li će i putnici iz Beograda imati potpuniji ugođaj s obzirom da zbog usluge koju pruža ova kompanija rado  biraju upravo letove Qatar Airways-a. Qatar je jedna od retkih kompanija u svetu koja je ocenjena sa 5 zvezdica.

Iz Beograda putnici sa Qatar-om mogu leteti do Azije, Australije, Amerike i Afrike. Proverite na stranici avio promocije da li je u toku promotivna akcija za letove Qatar Airways.

 

Napisao AeroTravel   15/04/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar