Pravila korišćenja

  • Home
  • Pravila korišćenja

Korišćenjem sajta aerotravel.rs smatra se da ste upoznati i da u potpunosti prihvatate Pravila korišćenja sajta čiji je vlasnik agencija Aerotravel doo Beograd.

Svi sadržaji sajta su prezentovani u dobroj nameri da se korisnici sajta upoznaju sa osnovnim pojmovima i informacijama iz oblasti delatnosti kojom se agencija bavi.

Sajt aerotravel.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i linkova ka spoljnim prezentacijama. Sve sadržaje sajta koristite na ličnu odgovornost i Aerotravel doo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu pričinjenu štetu nastalu korišćenjem sadržaja sajta.

Aerotravel.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne i vizuelne i programerski kod). Bilo koje neovlašćeno korišćenje sadržaja ili dela sadržaja sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je postavljanjem nekog od sadržaja povredjeno Vaše autorsko pravo, molimo da nas o tome obavestite, kako bi razmotili i otklonili sporni sadržaj ukoliko ustanovimo opravdanost prigovora.

Aerotravel.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika i da će prikupljene lične podatke kao što su ime i prezime, kontakt telefon, email adresa i dr. koristiti isključivo u svrhe za koje su podaci i dati.

Sajt aerotravel.rs zadržava pravo promene ili dopune Pravila korišćenja. Podrazumeva se da su stalni korisnici sajta uvek upoznati sa aktuelnim Pravilima korišćenja.