O nama

Turistička agencija AEROTRAVEL osnovana je januara 2010. u Beogradu, sa sedištem u ulici Jurija Gagarina 14n, kao prva turistička agencija otvorena u najlepšem naselju na Novom Beogradu – Belville.
Naš tim čine visoko obrazovani i kvalifikovani agenti prodaje avio karata sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti turizma.
Zahvaljujući profesionalnom radu i predanosti poslu, agencija je vrlo brzo dobila licencu Međunarodnog udruženja avio saobraćaja IATA sa sedištem u Ženevi, kao akreditovani agent za izdavanje avio karata.

Osnovna delatnost agencije:

  • AVIO KARTE za sve destinacije redovnih avio kompanija
  • AVIO KARTE low cost kompanija
  • HOTELSKI SMEŠTAJ za ceo svet
  • PUTNO zdravstveno osiguranje
  • ARANŽMANI u saradnji sa pouzdanim organizatorima putovanja
  • TRANSFERI od/do aerodroma.

Prateći savremene tokove i nove trendove u načinu rezervisanja avionskih karata, omogućili smo našim klijentima da sami vrše ONLINE pretragu letova preko našeg sajta 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Naš tehnološki parter je globalni rezervacioni sistem Amadeus koji pruža korisnicima kompletan sadržaj sistema sa raspoloživim cenama i letovima preko 150 avio kompanija, što nam omogućava da prodajemo najjeftinije avio karte.

U poslovanje smo takođe uveli i ONLINE rezervaciju smeštaja u preko 100.000 hotela širom sveta, sa detaljnim opisom hotela, fotografijama i mapom lokacije. Sarađujemo sa nekoliko renomiranih rezervacionih sistema za hotele, tako da uvek možemo da uporedimo cene i predložimo najpovoljniju ponudu.

Agencija se bavi i subagentskom prodajom aranžmana u saradnji sa više organizatora putovanja sa kojima imamo sklopljen ugovor. To u praksi znači da možemo da uporedimo cene više programa putovanja i nadjemo najbolju ponudu za vas. Uplatu i rezervaciju aranžmana vršimo po istim uslovima i cenama organizatora putovanja.

Ukoliko želite rezervaciju, savet ili informaciju, obratite nam se sa zahtevom o željenoj destinaciji i terminima, a mi ćemo sa puno entuzijazma pronaći najpovoljniju ponudu za vaše putovanje.

Avio karte

Online rezervacije

Hoteli

Online rezervacije