Nešto drugačiji odmor

Letujete već duži niz godina na istoj destinaciji, all inclusive usluga za 1500 eur i sve vam je već poznato!
Želite da otkrijete neku novu destinaciju, za isti budžet? Želite da upoznate novu kulturu, netaknutu prirodu, kupate se na rajskom ostrvu sa belim peskom, palmama, u kristalno čistom moru, istražujući podvodni svet jarkih boja.

Ako je vaš odgovor na sva tri pitanja potvrdan, vreme je da razmislite o novom putovanju na primer na Tajland, Maldive, Šri Lanku, Katmandu, Denpasar-Bali ili nešto slično.
Klima se globalno promenila, kišni periodi su kraći, a hoteli su tada dosta povoljniji. Iskoristite i promotivne akcije avio karata za nove egzotične destinacije i ostvarite svoje putovanje iz snova.

Ovog puta vam predstavljamo Maldive, aerodrom Male.
Maldivi je ostrvska zemlja koja se sastoji od 1200 koralnih ostrva od kojih je dve stotine naseljeno. Nalazi se u Indijskom okeanu, jugozapadno od južne Indije.
Idealni period za boravak je od septembra do maja meseca, mada ne treba u startu odbaciti ni letnje mesece kada su cene hotela upola niže u odnosu na glavnu sezonu. Odmor na Maldivima možete spojiti sa posetom Šri Lanke na par dana i vratiti se iz Kolomba za Beograd.

Idealne konekcije iz Beograda za Maldive ili Šri Lanku imate na avio letovima Turkish Airlines, Etihad Airways, Qatar Airways, Sri Lankan ili Aeroflot. U toku je promotivna cena avio karte za Maldive sa avio kompanijom Turkish.

Jeftine avio karte Beograd Maldivi možete kupiti u vreme avio promocija, koje možete pratiti na sajtu aerotravel.rs ili našoj face book stranici.

Napisao AeroTravel   11/06/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar