Lufthansa novo u 2016 – internet na kraćim letovima

  • Home
  • Vesti
  • Lufthansa novo u 2016 – internet na kraćim letovima

Nemačka avio kompanija Lufthansa je uvek prednjačila u uvodjenu noviteta. Od početka leta 2016. to će biti prva kompanija u Evropi koja će imati internet na svojim kratkim i srednjelinijskim letovima. Tako će putnici na letovima unutar Nemačke, kao i na kontinentalnim evropskim linijama, moći da uživaju u komunikaciji  putem interneta već početkom letnje sezone 2016.

Nova usluga Lufthanse i njenog tehnološkog partnera Inmarsat, zasniva se na  najmodernijoj satelitskoj tehnologiji iz Inmarsatove Globalne Xpress mreže (Ka-band), koja nudi pouzdanu pokrivenost na kraćim razdaljinama izmedju letova. Inmarsat je nedavno uspešno lansirao treći satelit i Lufthansa će biti njen prvi kupac korisnik u avio saobraćaju. To će omogućiti putnicima da koriste internet na svojim mobilnim uredjajima preko bežične mreže. Oni ne samo da će moći da koriste jednostavne email usluge, već i vrhunske aplikacije, kao i primanje i slanje tekstualnih poruka. Telefonski razgovori i dalje neće biti mogući.

Korišćenje interneta na dugolinijskim interkontinentalnim letovima Lufhansa je omogućila još 2010. godine.

Aerotravel je ovlašćeni agent za prodaju avionskih karata Lufthanse. Avio kartu možete rezervisati online ili putem telefona.

Napisao AeroTravel   19/11/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar