Low cost kompanije

 • Home
 • Low cost kompanije

Low cost avio kompanije na razne načine snižavaju svoje troškove poslovanja i na taj način postižu niže cene avio karata, kao što su: u avionu nema besplatnog posluženja, gledanja filmova, ne postoji biznis klasa, prodaja se obavlja isključivo preko interneta, koriste se manje atraktivni aerodromi, izbegavajući na taj način veće aerodromske takse. Dolaskom niskobudžetnih avio kompanija u Srbiju putnici iz Beograda mogu leteti jeftinije do mnogih destinacija u Evropi.

Iz Beograda lete sledeći low cost prevoznici: Wizz Air, FlyDubai, Pegasus, Vueling, Norwegian, Easy Jet, Ryanair, Transavia.

Cene ovih avio prevozioca možete pregledati na njihovim zvaničnim sajtovima i ukoliko nemate načina da sami obavite kupovinu karata, možete se obratiti agenciji Aerotravel. Kod većine low cost kompanija možete birati opciju sa i bez velikog prtljaga, jako je važno da prilikom kupovine budete informisani šta je uključeno u cenu avio karte. Obratite se našim agentima za kupovinu, na taj način ćete izbeći dodatne troškove na aerodromu. Plaćanje može biti gotovinski ili uplatom na tekući račun.

Jeftini letovi Wiz Air iz Beograda:

 • Avio karte do Švedske
  Malme Sturup – 30km od Malmea, 55km od Kopenhagena, Danska
  Stokholm Skavska – 100km južno od Stokholma
  Geteborg City Airport – 14km od Geteborga
 • Avio karte do Nemačke
  Dortmund – 10km od grada
  Memingen/Minhen – 110km zapadno od Minhena
  Karlsrue/Baden Baden
  Hanover
 • Avio karte do Engleske
  London Luton – 55km severozapadno od Londona
 • Avio karte do Holandije
  Ajndhoven – 120km od Amsterdama
 •  Avio karte do Francuske
  Pariz Bove (Beauvais) – 85km severno od Pariza
  Bazel Miluz (Mulhouse) – 40km od Bazela
 • Avio karte do Kipra
  Larnaka – 8km od Larnake
 • Avio karte do Malte
  Malta

Wizz Air avio karte Niš
Avio karte Niš Bazel
Avio karte Niš Malme
Avio karte Niš Ajndhoven
Avio karte Niš Memingen (Minhen)
Avio karte Niš Dortmund

FlyDubai leti direktno do Dubaia, a sa presedanjem i do mnogih drugih gradova.

Easy Jet iz Beograda leti do Ženeve, Berlina (Tegel) i Bazela Miluz.

Pegasus Airlines u Beogradu od 1.februara 2013. Leti četiri puta nedeljno za Istanbul ( aerodrom Sabiha Gokcen). Svi putnici imaju pravo na 20kg besplatnog prtljaga.  Ova turska low cost kompanija obavlja i 20 domacih letova unutar Turske, iz Istanbula i Izmira.

Vueling jeftini letovi do BARSELONE! Letovi su samo tokom letnje sezone dva puta nedeljno, utorkom i subotom, dok se u visokoj sezoni od juna do septembra meseca uvodi i treći let i to sredom. U sezoni 2020. Vueling će leteti iz Barselone za Beograd počev od 31.marta do 24.oktobra 2020. Avio karte Beograd Barselona, direktan let, već od 169 eur.  U cenu karte je uključen prtljag od 23k plus ručni. Pozovite nas za ponudu samo sa ručnim prtljagom.

Norwegian kompanija leti iz Beograda za Oslo i Stokholm Arlanda. Jeftine avio karte Beograd Oslo i Beograd Stokholm možete kupiti u Aerotravel-u. Kao i za letove iz drugih gradova do kojih saobraća kompanija Norwegian.

Ryanair leti iz Srbije iz Niša od 2016.godine, trenutno  ima pet avio linija. Iz Niša možete leteti do: Dizeldorfa (Wezze), Bratislave, Milana Bergama, Berlina (Shonefeld) i Stokholma (Skavsta). Avio karte su u prodaji vec od 5 eur. Red letenja i informacije pogledajte na stranici – Ryanair avio karte.

Transavia je low cost kompanija koja iz Beograda leti direktno za Amsterdam Skipol. U jednom pravcu Beograd Amsterdam od 48 eur.  Broj mesta ograničen.