Lot – ponovo leti iz Beograda

Lot Polish Airlines od 02.januara 2016. ponovo leti iz Beograda za Varšavu. Ova obnovljena linija iz Beograda do Varšave nudi putnicima pristup brojnim letovima do skoro 60 destinacija preko LOT-ovog Chopin aerodroma, kao što je Čikago, Njujork, Toronto, Stokholm, Kopenhagen, Brisel, Amsterdam, Ženeva, Dizeldorf, Vilnius ili Hamburg. Već sada LOT nudi kompletan asortiman proizvoda i konekcije preko komfornog i modernog aerodroma u Varšavi, gde je minimalno vreme za presedanje izmedju 2 leta samo 35 minuta unutar Evrope!

Ali to nije sve, – od sada, LOT takodje povezuje Beograd sa mnogim poljskim gradovima. Napravite stop u Varšavi – gradu koji sa ponosom neguje preko 400 godina staru tradiciju postojanja kao glavni grad Poljske i najveći ekonomski, politički i kulturni centar Poljske, ili uzmite povezani let do gradova Gdansk, Krakov, Žešov, Szczecin, Poznanj, Vroclav ili Katovice kako bi istražili više od bogatog poljskog folklora!

LOT leti za Beograd sa modernim Embraer avionima 4 puta nedeljno. Poletanje je predvidjeno za 14:00 ponedeljkom i petkom. Utorkom i subotom poletanje iz Beograda je planirano za 16:50. U toku letnjeg reda letenja, LOT će leteti za Beograd svakog dana!
Avionske karte Beograd Varšava Beograd od 99 eur sa svim taksama i troškovima. Cena avionske karte karte uključuje ručni prtljag. Po želji možete kupiti avio kartu koja uključuje i čekirani prtljag od 23kg.

Embraer avioni, su omiljeni medju putnicima zbog prostranih kabina i nepostojanja srednjeg sedišta. LOT je jedini avioprevoznik koji leti iz varšavskog HUB-a i nudi tri vrste klasa prilogodjene potrebama i očekivanjima različitih grupa putnika na kratkolinijskim evropskim letovima. LOT Business Class podrazumeva prioritetni tretman na aerodromu, pristup biznis salonima, personalizovanoj usluzi, gurmanskim obrocima i pićima serviranim na posudju od porcelana, a sedišta pored vas blokirana za vaš veći komfor i udobnost. LOT Premium Class obezbedjuje prioritetni check-in i boarding, bogato posluženje i sedište u prednjem delu kabine. LOT Economy Class omogućuje rezervisano sedište, dodatno osvežavajuće piće i veliki izbor jela I pića za kupovinu.

Avionske karte Beograd Varšava, kao i do ostalih gradova iz mreže Lot-a mozete bukirati na sajtu Aerotravel ili nas pozovite.

Napisao AeroTravel   04/01/2016

Pogledajte još

Ostavite komentar