Internet na aerodromu

U moderno vreme komunikacija i protoka informacija, svi smo postali zavisnici od interneta i očekujemo da nam je uvek dostupan.
Došli ste 2 sata ranije na aerodrom i  čekate svoj let. Kako komunicirati sa svojom porodicom, poslovnim partnerima ili dobiti neku preko potrebnu informaciju, nego preko interneta.
Mnogi aerodromi su se potrudili da vam obezbede besplatan internet, ali ste uglavnom vremenski ograničeni za njegovo korišćenje.

Izdvojili smo listu aerodroma sa informacijama o internetu.

Aerodrom Schipol Amsterdam - ima besplatan wi-fi internet 24h sata dnevno.
Aerodrom Frankfurt – internet je dostupan na preko 300 WiFi pristupnih tačaka, posebno u oblasti dolazaka. Potrebno je samo da se putnici jednostavno prijave preko “HotSpot” internet portala Deutsche Telekoma.
Aerodrom Beč Švehat – besplatni bežični internet je dostupan na čitavom aerodromu, uključujući i restorane, 24 sata dnevno. Za korišćenje interneta nije potrebna posebna konfiguracija uredjaja. Kako biste se povezali na internet potrebno je da obelezite broj let kojim letite.
Aerodrom Njujork JFK – bežični internet je dostupan na svim terminalima, u blizini šaltera za čekiranje, izlaznih kapija za ukrcavanje i restoranima. Korišćenje interneta se plaća po satu 4.95 usd ili dnevno 7.95 usd ili možete koristiti svoj postojeći nalog WiFi.
Aerodrom Nikola Tesla Beograd - usluga bežičnog interneta na raspolaganju je svim korisnicima bez naplate prvih 15 minuta.  Uslugu bežičnog interneta na aerodromu Beograd omogućili su Telenor i Telekom Srbija.
Aerodrom Heathrow London – besplatan wi-fi 4 sata.
Aerodrom Minhen – besplatan internet dostupan je putem Deutsche Telekom HotSpot. Kako biste pristupili potrebno je da odete na browser, otvoriće se stranica za besplatan pristup putem Flughafen München GmbH. Ukucajte svoje ime, prezime i email. Nakon uspešne registracije dobićete mail sa potvrdom.
Aerodrom Ataturk Istanbul – besplatan internet je dostupan u salonima na Odlascima i Dolascima.

Napisao AeroTravel   06/06/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar