Rezervacija avio karte

Kartu možete rezervisati pozivom naše agencije ili putem online pretraživaca. Za rezervaciju avionske karte potrebni su datumi putovanja, destinacija u koju želite da putujete, ime i prezime putnika. Ukoliko kupujete kartu za drugu osobu dobro se informišite da ime i prezime putnika budu identični kao u pasošu. Informišite se o viznom režimu zemlje u koju putujete ili zemlje u tranzitu.

Ukoliko ste već bukirali let kod druge agencije, a odlučite se za kupovinu kod nas, obratite pažnju da nemate duplu rezervaciju. Duple rezervacije nisu dozvoljene, avio kompanije obaveštavaju agenta o tome i obično daju rok da otkažete onu od koje ste odustali, a mogu i bez najave stornirati obe rezervacije.

Kada rezervišete avio kartu, dobićete od agenta informaciju u kom intervalu je morate kupiti. Ukoliko rezervišete putem online pretraživača bićete kontaktirani za sve detalje. Avio kompanija odredjuje rok za kupovinu karte i agencija ne može uticati na rok važenja rezervacije. Rezervacije su obično validne 1 do 3 dana, a izuzetno kupovina karte mora biti u istom danu kada i rezervacija. Ako ste takvu rezervaciju napravili online u dane vikenda van radnog vremena agencije, može se desiti da prvog radnog dana rezervacija više nije aktivna i da po njoj ne možete kupiti kartu. U tom slučaju ćemo napraviti novu ako je tarifa i dalje raspoloživa ili dati novi predlog po ceni koja je moguća.

Cena avio karte je garantovana samo ako kupite kartu istog dana kada je i rezervišete. Avio kompanija zadržava pravo promene tarifa i taksi bez najave. Ovakve situacije su retke, ali su ipak moguće.

Aerotravel ne snosi odgovornost ukoliko do momenta izdavanja karte dođe do promene cene ili uslova od strane avio kompanije.