Prednost kupovine avio karte u agenciji

Rezervacija avio karte

Ukoliko ste se odlučili za rezervaciju karte u agenciji, potrebno je da agentu date što više informacija kako bi našli najbolju ponudu za vaše putovanje. Što je više datuma moguće proveriti dobićete povoljniju cenu.

Agent poznaje tarife i tržište i zna tačno koje kombinacije treba da traži. Osim najbolje ponude, dobićete i sve pouzdane informacije za Vaše putovanje.

Tako, agent vas može upozoriti na dužinu konekcije kod putovanju sa presedanjem, skrenuti pažnju ako imate tehničko sletanje, menjate terminal ili aerodrom u tranzitu ili ukoliko je neki segment putovanja vozom, tj autobusom. Prilikom online kupovine, putnik često ne primeti sve detalje puta.

Kupovina avio karte

Avionsku kartu možete da kupite za bilo koju destinaciju u svetu. Putovanje ne mora da započinje iz Srbije. Avio kartu možete kupiti gotovinski u našoj poslovnici, isključivo u dinarima. U ratama čekovima građana, postoje odstupanja zavisno od avio kompanije, informišite se prilikom rezervacije. Uplatom preko računa kao fizičko ili pravno lice. Kreditne kartice, zavisno od tipa kartice i avio kompanije, informisite se kod naših agenata.

Za kupovinu nije potrebno prisustvo osobe koja putuje, avio kartu možete kupiti i za osobu koja ne živi u Srbiji. Elektronsku kartu možemo poslati mi direktno putniku ili je možete vi proslediti sa svog maila. Poželjno je da putnik oštampa kartu na svom računaru. Kod većine avio kompanija kartu ne morate da pokazujete već se chekirate samo sa putnim dokumentom. Za kompanije kod kojih je potrebno da se pokaže karta bićete obavešteni kod naših agenata.

Pouzdane informacije

U razgovoru sa agentom možete dobiti i druge informacije koje su dostupne u rezervacionom sistemu, kao što je udaljenost aerodroma od grada, mogući transfer ili vizni rezim. Naravno, podaci su samo informativnog karaktera, obzirom da se oni periodično ažuriraju u rezervacionom sistemu i može doći do izmene. Validne informacije o viznom režimu dobijate isključivo u nadležnoj ambasadi.

Podrška agencije

Samo za kupljene avio karte u našoj agenciji možete promeniti datum putovanja. Većina putnika upadne u problem za kartu koja je kupljena putem interneta i nemaju mogućnost promene datuma putovanja, jer gotovo sve strane avio kompanije nemaju poslovnicu u našoj zemlji. Ukoliko dođe do promene u vremenu leta bićete uvek obavešteni putem telefona ili maila, zavisno koji ste kontakt ostavili prilikom kupovine avio karte. Retke su situacije kada avio kompanije mogu i otkazati let ali mi smo tu da u dogovoru sa vama i avio kompanijom nađemo rešenje za vaše putovanje.

Uverite se u kvalitet usluge koju pruža agencija Aerotravel.