Kako do jeftinije avio karte

Kako da uštedite na avio karti? Budite informisani! Sve aktuelne avio promocije možete pratiti isključivo na našem zvaničnom FB page-u Aerotravel, pratite nas i uštedite na avio karti.
Sve vesti iz avio saobraćaja, zanimljivosti i promocije obaveštavamo prvo putem Facebook-a. Budite informisani na vreme!

Cena avionske karte zavisi od više faktora, prvenstveno od datuma putovanja, dužine boravka i raspoloživosti mesta na letu. Kako avio kompanija ne prodaje ceo let po istoj ceni, broj mesta po svakoj tarifi je ograničen.

Pre nego pozovete agenta, razmislite i o alternativnim datumima putovanja. Ponekad i jedan dan razlike u datumu putovanja može značajno uticati na cenu karte.

Što je bliži datum putovanja, cene avio karata su više, jer su karte po nižim tarifama već prodate. Takođe, ukoliko putujete za vreme praznika ili u glavnoj sezoni, cene mogu biti znatno više, jer je tada i potražnja veća. Kada dobijete dobru ponudu za kartu, ne treba oklevati, osim ako niste sigurni u datume putovanja. Ponekad naknadna promena datuma nije moguća ili će vas dodatno koštati.

Ako želite da iskoristite promotivne cene koje avio kompanije nude u određenom vremenskom intervalu prodaje i za određeni period putovanja, pratite nas na Facebook-u ili se upišite na našu mailing listu. Bićete uvek obavešteni o aktuelnim promocijama. Cene avionskih karata za vreme akcija su značajno niže od redovnih tarifa.