Proverite rezervaciju

Nakon što ste u agenciji izvršili rezervaciju avio karte, u svakom trenutku i sa bilo kog mesta u svetu, možete pratiti status svog leta na web sajtu CheckMyTrip. Ovo je naročito korisno ako ste već započeli putovanje da proverite vreme leta za povratak.

Potrebno je samo da sa rezervacije ili karte pročitate šifru rezervacije u polju Booking ref, koja se sastoji od kombinacije 6 znakova i brojeva (na pr. 4EP3ZV) ili je jednostavno potražite od svog agenta. Zatim unesite šifru i prezime na pomenutom sajtu i dobićete kompletan itinerer svog putovanja sa dosta korisnih informacija.

Od osnovnih informacija tu su ime i prezime putnika, naziv aerodrom i broj terminala, datum i vreme leta, broj leta i tip aviona, aviokompanija koja vrši prevoz, težina dozvoljenog prtlljaga, vreme za čekiranje, status leta, kao i podaci agencije koja je izvršila rezervaciju i njeni kontakti.

Od ostalih informacija možete videti vremensku prognozu za grad u koji putujete, lokalno vreme, mapu aerodroma, pozivni broj države u koju putujete i još dosta toga, sve zavisi od vašeg interesovanja i želje da istražujete.

Ako niste u prilici da koristite kompjuter ili internet, pre puta proverite vreme leta pozivom agencije kod koje ste kupili kartu ili aviokompanije na čijem ste letu.

check-my-trip