Fly Dubai online check in

Avio kompanija uvodi još jednu pogodnost za putnike iz Srbije. Svi putnici koji svoje putovanje započinju iz Beograda, mogu se online čekirati 24h pre putovanja.

Online chech in možete učiniti na zvaničnom sajtu avio kompanije Online Check in Fly Dubai popunite polje prezime putnika i šifru vaše rezervacije.

Putnici koji se odluče za ovaj vid čekiranja, moraju se pojaviti sa odštampanom bording kartom na check in šalteru u Beogradu, radi provere iste, zatim prtljaga i putnih isprava. Ova napomena je na svakoj štampanoj verziji bording karte.

Agent na check in šalteru će ponovo odštampati bording kartu ili će jednostavno overiti i potpisati online verziju koju je putnik doneo, čime će označiti da je putnik čekiran.

Podsećamo vas, u decembru 2014.godine low cost kompanija je prestala da naplaćuje servis (hranu i piće) na letu Beograd Dubai Beograd.
Avio karte avio kompanije Fly Dubai možete kupiti u Aerotravel-u, cene možete proveriti putem telefona ili putem online pretraživača na stranici Avio Karte.
Avio kompanija jednom mesečno objavljuje promotivne cene za Dubai i oste destinacije iz svoje mreže. Pratite aktuelne promocije na stranici Avio Promocije ili putem Facebook Aerotravel. Budute u toku i uštedite.

 

Napisao AeroTravel   17/01/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar