Etihad Airways – dva leta dnevno za Melburn

  • Home
  • Vesti
  • Etihad Airways – dva leta dnevno za Melburn

Od 1. avgusta 2015. godine Etihad Airways uvodi  dva leta dnevno za Melburn (Australija). Sa uvođenjem aviona tipa Boing B777, Melburn se pokazao kao jedna od najprofitabilnijih ruta Etihad Airways mreže. Dodatni kapaciteti za Melburn će pojačati prisustvo ove avio kompanije u Australiji i u potpunosti će povezati Melburn sa Etihad Airways mrežom i poboljšati veze do Novog Zelanda. Dodatni let pružiće drugu dnevnu konekciju iz Beograda, sa odličnim vezama u oba pravca.

Prema redu letenja od 01.avgusta 2015. prvi dnevni polazak iz Beograda za Melburn biće u 13h, a drugi večernji u 20.35h. Konekcije između letova u Abu Dabiu su više nego dobre, od 2 do 3,5 sata. Ukupna dužina leta iz Beograda do Melburna iznosi svega 20 časova, odnosno 22, uključujući i vreme transfera u Abu Dabiu.

Cena povratne avionske karte na relaciji Beograd Melburn Beograd iznosi od 1340 eur. Cena avio karte zavisiti od raspoloživosti na letu, sezone putovanja a nije isključeno da će biti i promotivnih akcija.

Pored Melburna Etihad Airways u Australiji leti i za Sidnej, Brizbejn i Pert, a sa strateškim partnerom Virgin Australijom obezbeđuje veze ka svim drugim gradovima u Autraliji i Novom Zelandu.

Avio karte Beograd Melburn Beograd možete kupiti u Aerotravel-u, online Avio Karta ili pozivom na broj 011 63 00 133.

Napisao AeroTravel   25/12/2014

Pogledajte još

Ostavite komentar