Emirates: Upoznajte biznis klasu

Bilo da organizujete putovanje na još jedan poslovni sastanak ili tragate za savršenim odmorom, biznis klasa avio kompanije Emirates je pravo rešenje za vas.

Udobna sedišta koja se obaraju u ravan krevet, sa utičnicom za računar putnika i bočnim stolom za rad, idealan su izbor za svakog, pa i najprobirljivijeg putnika. Putnicima je na raspolaganju lični mini bar, a imaju mogućnost da prekrate vreme leta uživajući u vrhunskom sistemu elektronske zabave sa brojnim filmskim, muzičkim i drugim sadržajima.

U avionima A380 putnici viših klasa (biznis i prva) na raspolaganju imaju i tuš kabinu i lounge bar u kome mogu da se opuste u prijatnom ćaskanju sa drugim putncima uz bogat izbor grickalica i pića.

Biznis klasa flydubaija

Putnici koji imaju karte Emiratesa za biznis ili prvu klasu, do Dubaija će leteti u kabini biznis klase partnerske avio kompanije flydubai. Ovu klasu odlikuju veoma udobna kožna sedišta, sjajna hrana i vrhunski HD elektronski sistem zabave.

First & Business Class Lounge

Putnici koji poseduju kartu za više klase Emiratesa mogu da koriste luksuzne salone na aerodromu u Dubaiju potpuno besplatno.Ovi saloni osim udobnosti i prostora za odmor i rad, nude putnicima veliki izbor hrane i pića u formi švedskog stola. Unutar salona nalaze se i spa centri sa tuševima, salama za masažu ili salonima lepote koji su dostupni putnicima prve (First) klase i platinastim članovima Emiratesovog Skywards programa za česte putnike.

Chauffeur Drive

Putnicima u višim klasama na letu Emiratesa mozemo rezervisati besplatnu uslugu šofera u Dubaiju i u više od 70 gradova u svetu gde je ova usluga dostupna. Putnicima će biti organizovan prevoz luksuznim vozilom sa kućne ili hotelske adrese do aerodroma. Ova usluga nije dostupna na letovima partnerske kompanije flydubai, ali putnici koji iz Beograda preko Dubaija lete dalje, mogu ovu uslugu dobiti na povratku iz neke od Emiratesovih destinacija, ako imate kartu ove kompanije.

Onboard Lounge
bar
Pauza od dugotrajnog sedenja, protezanje nogu, lagana kratka šetnja i druženje na više od 10.000 metara iznad zemlje – sve je to dostupno putnicima biznis i prve klase na letovima Emiratesa. Na letu imacete pristup veoma prostranom salonu sa barom, da popijete piće i uživate u atmosferi pravog bara.

 

 

 

First Class Shower Spa

FIRST-CLASS-SPA

Ništa nije tako opuštajuće kao tuš na preko 10.000 metara iznad zemlje. Spa u Emiratesovim avionima A380 je dostupan svim putnicima u prvoj (First) klasi. Spa-tuš u prvoj klasi Emiratesa je opremljen vrhunskom Bvlgari kozmetikom, a putnici se posle relaksacije pod tušem mogu osvežiti uz sok od sveže ceđene pomorandže.

 

 

 

Izvor: Emirates

Napisao AeroTravel   26/10/2015

Pogledajte još

Comments are closed here.