Cene avio karte do Evrope

Pripremili smo za vas cenovnik avio karata za najtraženije destinacije Evrope gde za letove sa presedanjem ponekad možete uštedeti i do 100 eur u odnosu na direktne letove! Niže cene avionskih karata sa presedanjem možete bukirati za neke od sledećih gradova: Pariz, London, Brisel, Štutgart, Berlin. Avio kompanije imaju više letova dnevno tako za neke destinacije možete birati prepodnevne ili poslepodnevne letove.

Za Pariz možete leteti sa presedanjem, sa kratkom konekcijom, u Podgorici. Povratna avio karta Beograd Pariz  već od 192 eur. Letovi su utorkom i četvrtkom.

Avio karte iz Beograda za Štutgart od 174 eur, letovi su sa presedanjem u Beču.

Avionska karta na relaciji Beograd Berlin Beograd već od 172 eur. Let je sa presedanjem u Beču, konekcije između letova od 25min. Letovi su svakodnevni.

Ukoliko tražite najjeftiniju cenu avio karte za Brisel možete leteti sa presedanjem u Beču već od 170 eur.

Avionska karta za London od 193 eur. Aerodrom Getvik. Dobru uštedu možete ostavariti i na letovima preko Frankfurta ili Minhena do Londona, aerodrom Heathrow cena od 223 eur.

*Cene se odnose na povratno putovanje uključuju sve takse osim naknade za izdavanje avionske karte. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti. Kako biste bukirali avio kartu po najnižoj tarifi potrebno je na vreme planirati putovanje.

Pozovite naše agente, mi tražimo najpovoljniju opciju za vas! Pretražićemo direktne letove, letove sa presedanjem na kojima ponekad možete uštedeti i do 100 eur  ili  low cost letove ukoliko postoje do vaše destinacije! Sve avio kompanije na jednom mestu!


Napisao AeroTravel   04/04/2015

Pogledajte još