Austrian Airlines

Naziv Austrian Airlines
IATA kod OS
Baza Beč, Austrija

Prvi let kompanije Austrian Airlines za Beograd bio je 06.aprila 1959. godine. Za poslednjih 55 godina Austrian Airlines je bio pouzdan partner za putnike koji putuju poslovno i one koji putuju turistički i postepeno je povećavao broj letova izmedju Srbije i Austrije. Danas Austrian ima do 4 leta svakog dana izmedju Beograda i Beča nudeći  dalje veze do 130 destinacija u 55 zemalja zahvaljujući gustoj mreži Austrian letova. Osim atraktivnih veza putnici Austria Airlines su se uverili u pouzdanost Austrian letova. Tokom 2013. godine kompanija je realizovala ukupno 135,088 letova, ili oko 370 letova svakog dana. Redovnost saobraćaja je bila 98.9%, dok je procenat tačnosti poletanja iznosio 88.5%. S obzirom na te činjenice,  Austrian Airlines se ubraja u najpouzdanije kompanije na svetu.

Austrian Star Alliance Terminal u Beču: kratko vreme za transfer i 6 novih salona
Zahvaljujuci odličnom geografskom položaju u srcu Evrope, Austrian hub, glavni međunarodni aerodrom u Beču je idealna raskrsnica puteva između Istoka i Zapada Minimalno vreme za presedanje u Beču – 25 minuta je jedinstveno među najvažnijim aerodormima u svetu i velika je prednost za Austrian putnike koji presedaju na druge letove za Evropu, Severnu Ameriku ili Aziju kao i za Bliski istok.
Austrian Airlines je otvorio 6 novih salona u svom novom terminalu, Austrian Star Alliance Terminal.  Putnici mogu da uživaju u velikom izboru poslastica iz Austrije i iz svih krajeva sveta u svim salonima.  DO & CO ih priprema i upotpunjeni su velikim izborom nacionalnih i internacionalnih pica.

Nova kabina na svim Austrian dugolinijskim letovima
Austrian Airlines je opremio celokupnu dugolinijsku flotu novom, modernom kabinom: svi putnici koji putuju na Austrian dugolinijskim letovima uživaju u prednostima nove kabine koja uključuje nova udobna sedišta u ekonomskoj klasi, unapređen zabavni program tokom leta koji nudi neprekidnu zabavu kao i inovativno sedište u biznis kasi koje može da se transformiše u potpuno ravan krevet.
Naravno, kao i ranije, DO&CO nagradjivana usluga je u ponudi kako bi putnici uzivali u kulinarskim poslasticama.

Online čekiranje na Austrian let možete učiniti ovde.

Dozvoljeni prtljag na Austrian Airlines-u

Ručni prtljag
Ekonomska klasa: 1 komad prtljaga od 8 kg, maksimalnih dimezija 55x40x23 cm
Biznis klasa: 2 komada po 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x40x23 cm

Pored ručnog prtljaga imate pravo na još jedan personalni prtljag kao sto je zenska torba ili laptop, dimenzije do 40x30x10 cm. Ukoliko putujete sa bebom (0-2 godine) imate pravo na jedna potpuno sklopiva kolica do 10kg.

Čekirani  prtljag
U ekonomskoj klasi odrasle osobe, deca (02 -12 godine) i bebe (0-2 godine) imaju pravo na 1 komad od 23 kg.
U biznis klasi odrasle osobe I deca (02-12godina) imaju pravo na 2 komada po 32 kg. Bebe (0-2 godine) u biznis klasi imaju pravo na 1 komad od 23 kg.

Napomena: proverite dozvoljen prtljag za vaše putovanje kod naših agenata.

Aerotravel je ovlašćeni agent Austrian Arlines-a. Najjeftinije avio karte za letove Austrian Airlines-a možete bukirati online ili nas pozovite.

Cene avio karata iz Beograda sa Austrian Airlines-om

  • Beč od 150
  • Čikago od 645
  • Vašington od 665
  • Toronto od 661
  • Nju Jork od 545
  • Peking od 585
  • Bankok od 745

* povratna karta sa svim taksama, broj mesta je ograničen

Pogledajte još