Avionske karte Beograd Tivat

Cena od 118
Lokacija Tivat
Avio kompanija Montenegro Airlines
  • Avio karta
  • Mapa

U letnjoj sezoni jedna od najtraženijih destinacija je Tivat! Ako i vi planirate putovanje na crnogorsko primorje, kako biste kupili avio kartu po najnižoj tarifi avio kompanije potrebno je rezervisati ranije u odnosu na datume  putovanja.

Letite jeftinije do Tivta sa Montenegrom Airlines. Cena povratne avionske karte Beograd Tivat od 118 eur sa svim taksama i uslugom za izdavanje avio karte. Isključeni period promo cene u visokoj sezonu u periodu od 15.jula do 31.avgusta 2019.
Dodatna pogodnost plaćanje na rate čekovima gradjana!

Iz Beograda direktne letove za Tivat imaju kompanije Montenegro Airlines i Air Serbia.

Kako da rezervišite avio kartu za Tivat?

Pozovite naše agente na telefonom 011/ 633 00 133 ili 63 00 132. Pripremite datume putovanja, jer je broj mesta po najnižoj ceni ograničen i cena zavisi od raspoloživost na letu avio kompanije. Pronašli ste najbolju ponudu, rezervišite, cene avio karte se brzo menjaju.
Ukoliko niste pronašli cenu od 118 eur znači da su mesta na tražene datume po najnižoj tarifi prodata, pokušajte na drugi datum ukoliko možete pomeriti vaše putovanje. U visokoj sezoni kompanija prodaje karte po višim cenama, sve informacije možete dobiti telefonom.

Plaćanje avio karte za Tivat – gotovinski, kreditnom karticom, uplatom na tekući račun kao fizičko ili pravno lice, čekovima gradjana na rate bez kamate!

Jeftine avio karte Beograd Tivat rezervišite telefonom 011/ 63 00 133 ili 63 00 132.

  • Avio karta
  • Mapa