Jeftine avio karte do Soluna

Cena od 154
Lokacija Solun
Aerodrom Makedonia Apt (SKG)
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd – Solun – Beograd od 154 eur. Odnosi se na povratno putovanje sa svim pripadajućim taksama. U cenu nisu uključeni troškovi izdavanja avio karte. Direktan let, prevoznik Air Serbia.

Red letenja Beograd Solun
Na relaciji Beograd Solun, avioni saobraćaju 4 puta nedeljno i to: utokom, četvrtkom, petkom i subotom, sa poletanjem u 13.20 iz Beograda.
U toku letnjeg reda letenja za 2016, u sezoni od 01.aprila do 31.oktobra, biće uspostavljeni svakodnevni polasci za Solun.

U Aerotravelu možete kupiti avionsku kartu Beograd Solun na rate, bez obzira da li je povratna avio karta ili u jednom pravcu.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa