Jeftine avio karte Beograd Soči

Cena od 436
Lokacija Soči
Aerodrom Sochi Intl (AER)
Avio kompanija Aeroflot
  • Avio karta
  • Mapa

Najpovoljnija povratna avionska karta na relaciji Beograd Soči Beograd je od 436 eur sa svim taksama. Let je sa presedanjem u Moskvi, prevoznik avio kompanija Aeroflot.
Avio karta u jednom pravcu Beograd Soči iznosi od 258 eur, internet cena sa svim troškovima. U cenu je uračunat jedan komad prtljaga od 23 kg plus ručni prtljag.

Pozovite naše agente prodaje za najpovoljniju ponudu shodno vašim potrebama i datumima putovanja. Druga opcija za Sochi, grad u Rusiji na obali Crnog mora, može biti i izbor kompanije Turkish Airlines sa letom preko Istanbula. Turkish takodje ima svakodnevne letove iz Beograda za Soči, konekcije su dobre, cena je neznatno viša, ali prednost može biti za putnika koji nosi više prtljaga, jer je dozvoljeno 30kg čekiranog prtljaga.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa