Avio karte Beograd Pariz

Cena od 194
Lokacija Pariz
Aerodrom Charles de Gaulle
Avio kompanija Lufthansa
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Najpovoljnija cena avio karte Beograd – Pariz – Beograd od 194 eur. Cena uključuje sve  takse i naknadu za izdavanja avio karte i važi za povratno putovanje sa ručnom torbom do 8k. Let je sa presedanjem u Minhenu ili Frankfurtu, avio prevoznik Lufthansa.
Proverite kod naših agenata i cenu do Pariza – aerodrom Bove, sa low cost kompanijom Wizz Air. Cena u jednom pravcu od 4600 rsd, cena je sa svim taksama osim usluge izdavanja avio karte i čekiranja. U cenu je uključen samo ručni prtljag.

Ukoliko želite direktan let do aerodroma Charles de Gaulle, iz Beograda leti Air Serbia, jeftinije karte možete kupiti isključivo na promociji. Pozovite naše agente i proverićemo sve opcije za vaše putovanje.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

 

Prevoz od / do aerodroma Šarl de Gol

Pariski aerodrom Sarl de Gol je odlično povezan svim vidovima prevoza sa gradom: vozom, busom, taxijem…

Voz TGV (te-že-ve)

Železnicka stanica se nalazi izmedju terminala 2C-2D i 2E-2F. Ova stanica se zove “Aeroport Charels de Gaulle 2 -TGV”. Vozovi TGV su brzi vozovi i osim što povezuju aerodrom sa Parizom, postoje konekcije i sa drugim većim gradovima u Francuskoj (Bordo,Lili,Lion,Marsej,Tuluz..), zatim sa Briselom i dr. Ovim vozom se za samo 12 minuta stiže do Diznilenda Pariz.

Voz RER B
Povezuje Pariz i predgradja sa aerodromom Šarl de Gol terminal 1. Vozovi saobraćaju na svakih 15-20minuta. Vožnja traje 30 minuta, a cena karte je 9.75 eur.
Roissybus

Prevoz autobusom “Roissybus’ traje oko 60 minuta, u zavisnosti od gužve, a cena karte je 10 eur. Autobuska stanica se nalazi na sledećim terminalima: 2A,2C,2E-2F, 2D, 3 i 1.

Linija Roissybus saobraća na svakih 15-20 minuta i povezuje aerodrom Šarl de Gol sa centrom Pariza, Opera stanica.

Bus Air France

Prevoz autobusima Les Cars Air France traje takodje oko 60 minuta a cena karte je 17eur. Autobuska stanica se nalazi na terminalima 2A-2C, 2E-2F, 2D i 1.

Busevi Air France saobraćaju na svakih 20-30 minuta i sa aerodroma CDG postoje tri linije:

CDG – aerodrom Paris Orly
CDG – Paris centar grada, stanica Etoile – Trijumfalna kapija
CDG – Paris, Montparnasse

Lokalni busevi
Shuttle bus 350 – Povezuje Pariz “Gare de L’Est” i Gare de Nord sa svim terminalima osim 2G.

Bus 351 – Povezuje Pariz “National” stanica sa svim terminalima osim 2G i 3

Cena karte na ovim linijama je 6 eur, a putovanje traje od 60 do 90 minuta.

Taxi
Prevoz taxijem traje u proseku oko 40 minuta do sata, zavisno od doba dana i saobraćajne guzve, a zatim i od destinacije. Cena vožnje je 50 – 60 eur. Za noćni prevoz od 19h do 07h ujutro cene se uvećavaju za 15%.

Detaljnije o aerodromu na starnici Aerodrom Sarl De Gol Pariz

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa