Jeftine avio karte do Njujorka

Cena od 530
Lokacija Njujork
Aerodrom John Kennedy
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Najpovoljnija avionska karta direktnim letom iz Beograda za Njujork od samo 530 eur, povratno putovanje. U cenu karte su uključene sve takse i troškovi. Prevoznik je Air Serbia. Avio karte Beograd Njujork po promotivnoj ceni možete iskoristiti za putovanja do 08.jula 2019. Tarifa ne važi za putovanja u periodu 27.juna do 15.avgusta 2019. Prodaja do 18.oktobra 2018.
Maksimum boravka po promotivnoj tarifi je 12 meseci.

Rezervacija avio karte New York za sve avio kompanije
– putem telefona 011/63 00 133 ili 63 00 132

Način plaćanja
– čekoma gradjana na rate bez kamate
– uplatom na tekući račun kao fizičko ili pravno lice
– u gotovini isključivo u RSD
– kreditnim karticama

Informišite se pre puta o novim bezbednosnim merama za putovanja u Ameriku

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

Prevoz od i do aerodroma Njujork (JFK )

JFK aerodrom ima više opcija prevoza, od AirTrain-a koji besplatno saobraća izmedju terminala, do podzemne, voza, buseva, taxi i limuzina prevoza, koji će vas odvesti do mnogih destinacija u New York-u. Javni prevoz je dostupan sa dve lokacije na aerodromu, to je stanica Jamaica i Howard Beach stanica.

AirTrain JFK je linija koja kružno povezuje sve terminale na aerodromu Kenedi, kojih ima ukupno 8, kao i parking prostore unutar njih, renta-car službe i hotel shuttle. Vožnja unutar aerodroma je besplatna, a usluga je dostupna 24 časa dnevno, tokom cele godine. Takodje, AirTrain povezuje aerodrom sa stanicom A podzemne (Howard Beach) i Long Island Rail Road (LIRR) na stanici Jamaica, uz nadoknadu od 5 usd.

Podzemna (Subway) kreće sa stanice A na Howard Beachu i vozi do Lower Manhattan, cena je 7,50 usd i vozi 60 minuta.
Podzemna koja ide sa stanice Jamaica, transit E, vozi do Midtown i Queens, cena je 7,50 usd u jednom smeru, a vožnja traje 50 minuta.
Podzemna sa stanice Jamaica, transit J i Z, saobraća do Lower Manhattan i severnog Brooklyn-a, po ceni od 7,50 usd, za 50 minuta.

Napomena: Sve navedene cene za podzemnu uključuju AirTrain cenu od 5 usd plus 2,50 usd za podzemnu

Taxi prevoz sa aerodroma Kenedi do grada iznosi fiksno 52 usd, plus putarine. Cena se uvećava 50% za noćni prevoz od 20h do 06h ujutro (osim za JFK -Manhattan), kao i 1 usd za prevoz u špicu od 16-20h. Preporuka je da koristite isključivo zvanični NYC taxi.

Voz Long Island Rail Road (LIRR) ide sa stanice Jamaica i to je najbrži način da stignete do Manhattan (Penn Station), za 35 minuta, po ceni od 15,50 usd (uključujući i AirTrain od 5usd), kao i do Queens-a.

Informišite se detaljnije o sadržaju aerodroma na stranici Aerodrom New York – JFK

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa