Avio karte Beograd London

Cena od 186
Lokacija London
Aerodrom HEATHROW
Avio kompanija Lufthansa
  • Avio karta
  • Mapa

Avio karte Beograd London direktim letom možete rezervisati sa avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia. Jeftinije avio karte za ovu destinaciju možete bukirati sa low cost kompanijom Wizz Air koja saobraća do aerodroma Luton, koji je udaljen 55 km severozapadno od Londona. Najjeftinija avio karta Beograd London (Luton) od 4599 rsd u jednom pravcu. Uslove avio karte pogledajte na stranici Wizz Air avionske karte iz Srbije.

Nacionalna avio kompanija Air Serbia iz Beograda leti do Londona aerodrom Heathrow. Cena povratne avio karte Beograd – London – Beograd od 254 eur sa ručnom torbom, za kupovinu 30 dana pre datuma putovanja.

Ukoliko vam zbog lokacije više odgovara aerodrom Heathrow cena avionske karte sa presedanjem preko Minhena ili Frankfurta iznosi od 186 eur sa ručnom torbom. Prevoznik je Lufthansa.

Proverite cene na vaš datum putovanja jer je tekst informativnog karaktera. Kako kompanije ne prodaju ceo let po istoj ceni može se desiti da su mesta po najnižoj tarifi prodata. Kako biste obezbedili najjeftiniju kartu za London potrebno je unapred kupiti avio kartu. Naša preporuka je da pratite promotivne akcije kada možete kupiti značajno jeftiniju avio kartu do Londona. A kako da znate kada su promocije, vrlo jednostavno pratite nas na Facebook Aerotravel ili se upišite na mailing listu.

Putujte bezbrižno kupite Putno Osiguranje. Kod nas možete ugovoriti Sava Osiguranje.

Za sva pitanja i rezervaciju pozovite naše agente.
Cene su sa svim taksama osim usluge rezervacije avio karte.

 

  • Avio karta
  • Mapa