Lufthansa avio karte za Lisabon

Cena od 212
Lokacija Lisabon
Avio kompanija Lufthansa
  • Avio karta
  • Mapa

Avio karta Beograd – Lisabon – Beograd od 212 eur sa svim taksama osim troškova izdavanja avio karte. Prevoznik je Lufthansa. Let do Lisabona je sa presedanjem preko Minhena ili Frankfurta. Cena avionske karte uključuje ručni prtljag.
Direktan let iz Beograda za Lisabon sa avio kompanijom Tap je ukinut.

Ako putujete turistički u Portugaliju, naša preporuka je da posetite Lisabon i Porto. Tako možete kupiti avio kartu za Lisabon a vratiti se iz Porta ili obrnuto. Izmedju ova dva grada možete putovati vozom. Porto je drugi grad po veličini u Portugaliji. Već prilikom prvog obilaska grada biće vam jasno da je ovo grad vinarija i mostova.Portugalija je zabeležilia rast turizma u 2014.godini  i vaš izbor može biti ova prelepa zemlja.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

 

  • Avio karta
  • Mapa