Avio karte za Istanbul

Cena od 168
Lokacija Istanbul
Aerodrom Ataturk
Avio kompanija Turkish Airlines
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Jeftine avio karte Beograd Istanbul (Ataturk) već od 168 eur sa svim taksama. Cena avionske karte za Istanbul uključuje sve takse, osim usluge za izdavanje avionske karte. U cenu je uključen prtljag od 20 kg, avio kompanija Atlas Global.

Ukoliko vam je potrebna avio karta do aerodroma Sabiha iz Beograda leti low cost kompanija Pegasus, cena od 145 eur. Posetite i vi grad na dva kontinenta, koji je u 2014.godini proglašen za najpopularniju destinaciju sveta.

Istanbul je jedinstivena destinacija koju uvek preporučujemo našim putnicima kao izbor za kratak odmor. Pored već utvrđenih lepota prednost Istanbula je pristupačnost za individualna putovanja. Avionske karte za ovu detinaciju su dosta povoljne a povremeno avio kompanije nude promotivne cene za Istanbul. Hotelski smeštaj se može bukirati već od 15 eur i to u samom centru Istanbula. Cena varira od datuma putovanja i raspoloživosti.

Pozovite Aerotravel ponudićemo vam najjeftiniju cenu avio karte za Istanbul, prodaja avio karata Turskih Airlines, Atlas Global i Pegasus.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

 

Prevoz od/do Aerodroma Ataturk Istanbul

Taxi
Taxi prevoz u Istanbulu je najkonforniji vid prevoza od aerodroma do hotela (ukoliko vaš hotel nema besplatan prevoz). Odmah po napuštanju aerodroma, mogu se ugledati taxi vozila koja čekaju ispred u nizu. Cena taxi prevoza je od 15 do 20 eura (Sultanahmet, Taksim) i vožnja traje oko pola sata ili nešto duže, zavisno od gužve u saobraćaju. Za prevoz do odredišta na azijskoj strani treba izdvojiti oko 40 eur.

Havatas Shuttle bus
Havatas je gradski javni prevoznik a autobuse mozete naći odmah ispred aerodroma, u drugom nizu. Busevi saobraćaju na svakih pola sata od 04.ujutro do 01.h posle ponoći. Cena prevoza je 10 turskih lira (oko 4eur) po osobi, prtljag je uključen. Jedan od buseva vozi do glavnog trga Taksim i vožnja traje oko 40 minuta. Ovaj prevoznik inače ne vozi do starog grada – Sultanahmet.

Javni prevoz – metro, tramvaj
Ukoliko se odlučite za jeftiniji vid prevoza, ali sa presedanjem, onda možete sesti na metro odmah na aerodromu, do stanice Zejtinburnu. Tu se preseda na glavnu tramvajsku liniju u pravcu Kabatas (to je poslednja stanica za Taksim). Za stari grad, silazite na stanicama Grand bazar, Sultanahmet, Sirkeci ili Eminonu. Za Taksim idete do zadnje stanice Kabatas, a zatim uspinjača (samo 2,5min), Kabatas-Taksim. Za svaku vožnju se kupuje žeton oko 2 lire (1eur) na mestu prodaje ili automatu na samoj stanici. Takodje postoji i Istanbul kartica – elektronska karta koja objedinjuje sve vrste javnog prevoza (bus, metro, feri, tramvaj i uspinjača) i jednu karticu može koristiti do 5 putnika, tako što se očitata više puta po ulasku u vozilo, zavisno od broja putnika. Kupovina kartice na mestu prodaje košta 6 lira bespovratno + dopuna kredita po želji. Javni prevoz saobraća od 6.00 ujutro do ponoći.

Ukoliko želite detaljnije da se informišete posetite stranicu Aerodrom Ataturk Istanbul

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa