Lufthansa avio karte Beograd Frankfurt

Cena od 134
Lokacija Frankfurt
Aerodrom Frankfurt International
Avio kompanija Lufthansa
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Rezervišite jeftinu avio kartu Beograd Frankfurt sa avio kompanijom Lufthansa. Najpovoljnija avionska karta iz Beograda za Frankfurt iznosi od 135 eur sa ručnom torbom.  U cenu su uključene sve takse i odnosi se na povratno putovanje. Direktan let, prevoznik Lufthansa. Kako biste bukirali kartu po najnižoj ceni potrebno je da na vreme planirate vaše putovanje i da rezervišete putem sajta Aerotravel.

Sa Aerodroma Nikola Tesla direktan let Beograd Frankfurt imaju avio kompanije Lufthansa i Air Serbia, kod nas možete bukirati avio kartu Beograd Frankfurt, pozovite naše agente.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije Lufthansa. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Avio kompanija zadržava pravo promene cene. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Hotelski smeštaj u Frankfurtu, pogledajte na stranici Hoteli Online.

Putno zdravstveno osiguranje za Nemačku možete kupiti u našoj poslovnici. Kod nas možete ugovoriti najjeftinije Sava Osiguranje. Proverite!

Kako proći jeftinije, budite informisani, pratite nas Facebook Aerotravel. Sve aktuelne avio promocije objavljujemo na Facebook page Aerotravel.

Prevoz od /do Aerodroma Frankfurt

Frankfurtski aerodrom je odlično povezan autoputevima i brzom železnicom (Deutsche Bahn) sa svim većim gradovima u okruženju (Keln, Štutgart,Hamburg,Hanover,Dizeldorf..), kao i lokalnim javnim prevozom sa centrom grada (S-Bahn, lokalna železnica). Obe železničke stanice, lokalna I regionalna, nalaze se na Terminalu 1.

Brz i udoban transfer omogućava i Shuttle bus prevoz, na Terminalu 1, ispred B hola za dolaske.

Taxi prevoz je dosupan ispred oba terminala. Vreme putovanja je 20-30 minuta, zavisno od saobraćaja. Ako dolazite na Frankfurtski aerodrom, recite taksisti ime vaše aviokompanije I on će vas automatski odvesti na pravi terminal, neposredno ispred šaltera za prijavu.

Ukoliko želite da se informišete detaljnije posetite našu stranicu Aerodrom Frankfurt

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa