Swiss avio karte Beograd Cirih

Cena od 116
Lokacija Cirih
Aerodrom Zurich
Avio kompanija Swiss Airlines
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Najniža cena avio karte Beograd Cirih Beograd od 116 eur. Internet cena avionske karte za Cirih uključuje sve takse, ručni prtljag od 8kg i odnosi se na povratno putovanje. Avionska karta za Cirih koja uključuje i čekirani prtljag iznosi od 157 eur.

Švajcarska avio kompanija Swiss iz Beograda leti svakodnevno, a nedeljom leti dva puta dnevno za Cirih. Kako kompanija menja red letenja, informaciju za vaše datume putovanja možete dobiti telefonom.

Novosti iz Swissa! Sada možete birati uslugu i cenu koja vam odgovara. Kompanija je uvela tri nivoa cena avio karte za Cirih.

  • Light tarifa avio karta Beograd Cirih po ceni od 116 eur uključuje ručni prtljag i povratnu avio kartu
  • Classsic tarifa avio karta Beograd Cirih od 157 eur, dozvoljava jedan komad čekiranog prtljaga od 23k + ručni prtljag do 08 kg.
  • Flexibilna tarifa od 223 eur, povratna avionska karta za Cirih iz Beograda, i dodatne usluge uključene u cenu karte.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije Swiss. Broj mesta je ograničen. Avio kompanija zadržava promene cene i uslova bez prethodne najave. Proverite cenu avio karte Beograd Cirih  na vaše datume putovanja putem online pretrage ili pozovite Aerotravel.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook page Aerotravel  ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Zdravstveno putno osiguranje za Švajcarsku možete kupiti u našoj poslovnici. Prodajemo Sava Osiguranje, najbolje cene na našem tržištu, pozovite i uverite se!

Prevoz od / do Aerodroma Cirih

Sa ciriškog aerodroma se lako i brzo stiže do centra grada zahvaljujući odličnom javnom prevozu (voz, bus, tramvaj). Aerodrom je takodje dobro povezan i sa svim većim gradovima u Švajcarskoj i zemljama u okruženju.

Najbrži prevoz do grada je vozom. Železnička stanica se nalazi odmah ispod terminala. Sa stanice polaze vozovi nacionalne železnice SBB, S-bahn na linijama S2 i S16 do grada, zatim InterRegio, InterCity i EuroCity za Bazel, Bern, Ženevu, Lucern, Minhen…

Vozovi do centra grada saobraćaju na svakih 10 minuta, a putovanje traje svega 12 minuta. Automati za kupovinu karte rade od 06.15 do 22.30. Cena karte je 7CHF.

Do glavne stanice u Cirihu se može stići i tramvajem broj 10 (vid lake železnice), samo što je . putovanje dosta sporije nego vozom i traje oko 40 minuta.

Ciriški aerodrom je dobro povezan i redovnim bus linijama sa celom Švajcarskom, kao i sezonskim linijama sa skijaškim centrima u Alpima (Davos, Laks, Arlberg).

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa