Jeftine avio karte Beograd Čikago

Cena od 555
Lokacija Čikago
Aerodrom Chicago Fss
Avio kompanija Air France
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija avionska karta Beograd Čikago Beograd je od 555 eur. Internet cena avio karte se odnosi na povratno putovanje i uključuje sve takse i troškove. Najpovoljnija avio karta do Amerike može se bukirati na letovima Air France, KLM, Delta. Cena karte može neznatno da varira u zavisnosti na kom aerodromu se preseda (Pariz ili Amsterdam) zbog aerodromskih taksi, ali prvenstveno zavisi od raspoloživosti na letu. U svakom slučaju izbor konekcija je veliki. Samim tim što se mogu kobinovati letovi tri aviokompanije i ukoliko ste fleksibilni sa datumima putovanja, pronaćićemo najpovoljniju avio kartu za vaše putovanje u Čikago.

Cena avio karte Beograd Čikago važi za putovanja u niskoj sezoni, od 16.avgusta – 31.oktobra, ili od 25.decembra – 06.januara ili od 01.marta – 26.juna. Ovi datumi se odnose na početak putovanja. Maksimum boravka je do 12 meseci.

Ukoliko putujete iz Beograda za Čikago u visokoj sezoni, cene karata su više za 50%.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa