Beograd Brizbejn avionske karte

Cena od 1.292
Lokacija Brisbejn
Aerodrom Brisbane (BNE)
Avio kompanija Emirates
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija avio karta na relaciji Beograd – Brizbejn – Beograd može se kupiti po ceni od 1292 eur. U cenu karte su uključene sve takse i troškovi, za povratno putovanje. Ova tarifa za Australiju, Brizbejn, važi za putovanja od 30.decembra do 01.jula i od 12.jula do 16.decembra, za odlazni deo putovanja. Interkontinentalni let je sa kompanijom Emirates, dok se iz Beograda za Dubai leti sa kompanijom Fly Dubai. Putnici ekonomske klase za Brizbejn (Brisbane) imaju mogućnost da besplatno predaju do 30kg prtljaga. Maksimalna dužina boravka je do 12 meseci. Avio kompanija Emirates leti od Dubaija do Brizbejna avionima Boing 777, a u povratku avionima tipa Airbus A380.

Letite i vi za Brizbejn super avionima po super cenama. Za rezervaciju pozovite Aerotravel!

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa