Avio karte Beograd Beč

Cena od 144
Lokacija Beč
Aerodrom Vienna International
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Trenutno najpovoljnija avionska karta iz Beograda za Beč od 144 eur. Cena uključuje sve takse osim naknade za izdavanje avio karte, direktan let Air Serbia i uključuje ručni prtljag do 8kg.

Cena Avio karte za Beč od 143 eur sa svim aerodromskim taksama je na letu avio kompanije  Austrian Airlines. Cena je samo sa ručnim prtljagom od 8 kg, bez čekiranog prtljaga.
Potrebna vam je avio karta za Beč sa prtljagom od 23kg? Predlažemo classic ekonomsku tarifu, cena povratne karte iz Beograda za Beč iznosi od 186 eur.

Broj mesta je ograničen, proverite cenu na vaš datum putovanja! Jeftine avio karte iz Beograda za Beč možete rezervisati putem telefona.

Kod Austrian Airlines-a za svoje putovanje u Beč sada imate više izbora. Putovanje na odmor sa porodicom, poslovni sastanak u Beču ili vikend putovanje. Različita putovanja različite potrebe, kod Austrian-a možete birati! Izaberite cenu i uslugu koju ćete iskoristiti i platiti.

Avio kompanija zadržava pravo promene cene i uslova bez prethodne najave. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Kod nas možete ugovoriti putno zdravstveno osiguranje! Najsigurnije i najjeftinije Sava Osiguranje možete kupiti u našoj poslovnici.
Hotelski smeštaj u Beču proverite na stranici Hoteli Online Rezervišite ranije a platite pred sam put, veliki izbor hotela u Beču.

Budite u toku sa svim promotivnim akcijama svih avio kompanija, pratite nas na našoj zvaničnoj Facebook Aerotravel stranici

Transfer od/do aerodroma Beč Švehat

City Airport Train/ CAT je ekspresni voz koji će vas od aerodroma do centra grada prevesti za samo 16 minuta, po ceni od 12 eur u jednom pravcu. Voz saobraća svakodnevno od 06.06 ujutro do 23.36 uveče. Iz suprotnog pravca iz grada, sa stanice City Air Terminal, na Wien Mitte Station, prvi polazak je u 05.36 ujutro i poslednji u 23.36h. U centru grada, putnici kompanije Austrian Airlines se mogu čekirati za let i predati prtljag na ovoj stanici i po dolasku na aerodrom se uputiti na pasošku kontrolu ili to mogu učiniti na samom aerodromu.
S-Bahn železnica takodje vozi od aerodroma do centra grada i stanice Wien Mitte. Vožnja traje 24 minuta, a cena karte u jednom pravcu je 4,40 eur. Prvi polazak sa aerodroma je u 04.53 a poslednji u 00.17h. Polasci su na svakih pola sata. Iz grada voz saobraća od 04.30 ujutro do 23.45 uveče, takodje na pola sata.
Postbus (Viena AirportLines) autobusi voze od aerodroma do grada (Morzinplatz/Schwedenplatz) oko 20 minuta po ceni od 8 eur u jednom pravcu.
International buses su autobuske linije od aerodroma do destinacija u Slovačkoj (Bratislava, Prešov i Košice), Češkoj (Prag i Brno) i Madjarskoj (Budimpešta i Djer).

Informišite se o detaljnije o sadržaju aerodroma, terminalima na stranici Aerodrom Bec Svehat

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa