Avio karte Beograd Barselona

Cena od 45
Lokacija Barselona
Avio kompanija Vueling
  • Avio karta
  • Mapa

I ove godine španska low cost avio kompanija Vueling uspostavlja direktnu avio liniju za Barselonu. Cena avio karte Beograd Barselona od 45 eur u jednom pravcu sa ručnim prtljagom i uključuje sve takse, osim usluge izdavanja avio karte. Broj mesta je ograničen, cena zavisi od raspoloživosti. Od juna 2019. Air Serbia uvodi direktan let za Barselonu. Tim povodom kompanija je objavila promociju za Barselonu, povratna avio karta od 136 eur sa ručnom torbom. Letovi su utorkom i subotom. Iskoristite super cenu i kupite jeftinu avio kartu za Barselonu.

Avio karte za Barselonu možete kupiti sa ručnim prtljagom ili sa čekiranim prtljagom od 23kg.
Ručni prtljag: uključuje ručni torbu dimenzije 55x40x20 cm do 10kg i lična torba 35x20x20 cm.
U Aerotravelu uz kupljenu avio kartu dobijate besplatan check in.

Red letenja za Barselonu - direktni letovi za Barselonu su samo tokom sezone od 02.aprila do 26.oktobra 2019. Letovi su dva puta nedeljno i to utorkom i subotom. Ukoliko se vaši datumi putovanja ne uklapaju u red letenja kompanije Vueling možete proveriti cenu avionske karte za Barselonu sa presedanjem.

Uslovi rezervacije i plaćanje - avio kompanija ne prodaje ceo let po istoj ceni, proverite cenu avionske karte na vaše datume putovanja putem telefona 011 63 00 133 ili 63 00 132.

Low cost kompanija nema besplatne rezervacije već samo kupovina. Nacin plaćanja: uplatom na tekući račun kao fizičko ili pravno lice, u našoj poslovnici samo u kešu.

 

  • Avio karta
  • Mapa