Avio karte Beograd Barselona

Cena od 45
Lokacija Barselona
Avio kompanija Vueling
  • Avio karta
  • Mapa

I ove godine španska low cost avio kompanija Vueling uspostavlja direktnu avio liniju za Barselonu. Cena avio karte Beograd Barselona od 45 eur u jednom pravcu sa ručnim prtljagom i uključuje sve takse, osim usluge izdavanja avio karte. Broj mesta je ograničen, cena zavisi od raspoloživosti.  Low cost kompanija nema besplatne rezervacije već samo kupovinu.
Red letenja za Barselonu - direktni letovi za Barselonu su samo tokom sezone od 02.aprila do 26.oktobra 2019. Letovi su dva puta nedeljno i to utorkom i subotom. Ukoliko se vaši datumi putovanja ne uklapaju u red letenja kompanije Vueling možete proveriti cenu avionske karte za Barselonu sa presedanjem.

Od juna 2019. Air Serbia uvodi direktan let Beograd Barselona, predvidjeno je da linija za Barselonu bude redovna tokom cele godine. Povratna avio karta od 271 eur sa ručnom torbom. Letovi su utorkom i subotom. Budite u toku sa promotivnim ponudama kada su karte jeftinije, zapratite nas na Facebook-u.

Avio karte za Barselonu možete kupiti sa ručnim prtljagom ili sa čekiranim prtljagom od 23kg.
Ručni prtljag: uključuje ručni torbu dimenzije 55x40x20 cm do 10kg i lična torba 35x20x20 cm.

Uslovi rezervacije i plaćanje - avio kompanija ne prodaje ceo let po istoj ceni, proverite cenu avionske karte na vaše datume putovanja putem telefona 011 63 00 133 ili 63 00 132.

Način plaćanja: uplatom na tekući račun kao fizičko ili pravno lice, u našoj poslovnici u kešu. Air Serbia karte možete uplatiti na rate čekovima gradjana bez kamate.

 

  • Avio karta
  • Mapa