Jeftine avio karte Beograd Montreal

Cena od 549
Lokacija Montreal
Aerodrom Pierre E. Trudeau Intl
Avio kompanija Lufthansa
  • Avio karta
  • Mapa

Ukoliko vam je potrebna avionska karta iz Beograda za Montreal, najjeftinija aviokarta je od 549 eur. Internet cena uključuje sve takse i troškove izdavanja. Avio letovi iz Beograda za Montreal su sa avio kompanijom Lufthansa, presedanje je u Minhenu ili u Frankfurtu. Potrebno je da na vreme planirate vaše putovanje za Kanadu, Kvebek provincija, kako biste kupili kartu po promotivnoj ceni. Ova tarifa se odnosi na početak putovanja u periodu od 16. – 25.decembra. Maximalan boravak je do 3 meseca. Avio kompanija zadržava pravo promene uslova i cene.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa