Avio karte Malta

Cena od 44
Lokacija Malta
Aerodrom Luqua International
  • Avio karta
  • Mapa

Potrebna vam je avionska karta Beograd Malta? Najpovoljnija cena avionske karte za Maltu je već od 44 eur, po pravcu, sa ručnim prtljagom. Direktan let Beograd Malta sa low cost kompanijom WizzAir. Osnovna cena avionske karte na relaciji Beograd Malta ukjučuje ručnu torbu jedan komad, dimenzija 40x30x20cm. Po želji možete doplatiti prtljag.
Letovi Beograd Malta su dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom, a u visokoj sezoni aviokompanija uvodi i treći let, sredom. Za kupljenu Wizz Air avio kartu u Aerotravelu, dobijate online čekiranje pre leta.

Direktan let iz Beograda za Maltu ima i nacionalna kompanija Air Serbia, samo tokom letnje sezone, u ovoj godini to je u periodu od 20.juna do 07.septembra 2019.

Ukoliko želite da uštedite i dobijete dobre cene za Maltu, pozovite nas za sve informacije.

Prikazana cena je informativnog karaktera. Validna ponuda je samo na datum putovanja. Proverite cenu i ne zaboravite da najnižu cenu možete rezervisati samo ako planirate na vreme vaše putovanje. Što je datum putovanja bliži cene su više. Avio kompanija ne prodaje ceo let po istoj ceni, broj mesta je ograničen!

Preporuka – kupite povratnu avio kartu za Maltu. Avio kompanije upozoravaju na mogućnost vraćanja sa granice ukoliko imate kartu u jednom pravcu. Informišite se u nadležnoj ambasadi za vaše putovanje. Aerotravel ne snosi odgovornost ukoliko nemate svu potrebnu dokumentaciju.

Super ponude i informacije za putovanja možete pratiti putem naše Facebook stranice.

  • Avio karta
  • Mapa