Avio karte Beograd Bazel

Cena od 45
Lokacija Bazel
Aerodrom Basel Mulhouse
  • Avio karta
  • Mapa

Na liniji Beograd – Bazel – Beograd, trenutno lete dve niskobudžetne avio kompanije: Wizz Air i Easy Jet.
Oba leta Beograd Bazel Miluz su direktna. Osnovna cena avio karte za Bazel uključuje ručni prtljag jedan komad po osobi, dimenzije se razlikuju u zavisnosti od aviokompanije sa kojom letite.

Na letu Beograd Bazel Miluz sa madjarskom lowcost kompanijom Wizz Air, cena avio karte za Bazel je već od 45 eur u jednom pravcu. U cenu karte je uključena ručna torba, jedan komad dimenzija 40x30x20cm, sa čekiranjem na let. Cena karte uključuje sve troškove i zavisi od datuma putovanja. Putovanja na relaciji Beograd Bazel su ponedeljkom i petkom, a u sezoni od aprila meseca, letovi su i sredom. Osim iz Beograda, Wizz Air obavlja letove i na liniji Niš Bazel, što pokazuje da je relacija izuzetno komercijalna zbog poslovnih i privatnih putovanja, takodje.

Britanska low cost kompanija Easy Jet leti iz Beograda za Bazel Miluz od jula 2018.godine, po ceni već od 52 eur u jednom pravcu. Cena avionske karte za Bazel uključuje sve troškove, ručni prtljag jedan komad, dimenzija 56x45x25 cm, sa čekiranjem za let. Po redu letenja Beograd Bazel, kompanija Easy Jet leti tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i nedeljom.

U Aerotravelu, avio karte Beograd Bazel možete platiti gotovinski u agenciji ili uplatom na naš tekući račun. Kod low cost kompanija nema rezervacije, već je kupovina i rezervacija avionske karte u isto vreme, cene karata su podložne promeni do momenta kupovine.

  • Avio karta
  • Mapa