Austrian Airlines – nove cene za Evropu

  • Home
  • Vesti
  • Austrian Airlines – nove cene za Evropu

Vaše putovanje – vaš izbor, možete birati uslugu koja vam je potrebna. Više nema potrebe da kupujete uslugu koju nećete koristiti.
Ove jeseni na letovima Austrian Arlinesa za sve destinacije u Evropi možete birati izmedju light, classic i flex tarife. Bilo da putujete  na vikend sa porodicom ili biznis putovanje, možete birati uslugu koju ćete platiti i koristiti .

Predstavljamo vam tarife za putovanje iz Beograda za Beč:

Light tarifa – Putujete na kratko putovanje i potreban vam je samo ručni prtljag, nema potrebe za flex tarifom. Predlažemo Ligth tarifu koja predstavlja najnižu cenu avio karte. Avio karta za Beč iznosi od 118 eur. U cenu je uključen ručni prtljag od 08 kg i povratna avio karta. Naknadno možete doplatiti prtljag ili izabrati sedište uz doplatu. Promena datuma nije moguća ni uz penal.

Classic ekonomska tarifa – ova tarifa uključuje povratnu avio kartu, ručni prtljag i čekirani prtljag od 23 kg. Datum možete menjati uz penal. Mesto možete birati prilikom rezervacije besplatno. Cena avionske karte Beograd Beč Beograd iznosi od 157 eur.

Za bisnis putnike Flex tarifa može biti pravi izbor, zato što pruža više fleksibilnosti i prioritetno ukrcavanje u Beču! Bez penala možete promeniti datum putovanja. Promenilo se vreme sastanka!? Možete promeniti bukirani let za ranije vreme leta u istom danu, bez penala. Takodje sa ovom tarifom sakupljate više milja, tačnije 50% u okviru Miles & More programa. Avio karta iz Beograda za Beč, povratno putovanje u flex tarifi iznosi od 278 eur.

Avio kompanija zadržava pravo promene cene i uslova bez prethodne najave, kontaktirajte nas za informacije i rezervaciju! Broj mesta je ograničen. Usluga agencije nije uključena u cenu. Tarife su dostupne na svim destinacijama u okviru Evrope na letovima Austrian Arlines.

Izbor cena i usluga je veći i na direktnom letu Beograd Cirih, kao i na ostalim letovima kompanije Swiss Airlines u okviru Evrope sa presedanjem u Cirihu. Swiss nove cene za Evropu pogledajte ovde.
Pozovite agenta na 011/ 63 00 133 ili 63 00 132. Pratite sve vesti i zanimljivosti na našoj facebook stranici i budite uvek u toku sa novim povoljnostima!

 Fotografija Austrian Arlines

Napisao AeroTravel   03/08/2015

Pogledajte još

Ostavite komentar