Vila Papaikonomu I / Potos – Tasos

Lokacija: Vila se nalazi u Potosu, nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži.
Vila Papaikonomu je kompleks od par zgrada. Na odličnoj je poziciji i izlazi na sopstvenu plažu. U sklopu kompleksa je dvorište sa roštiljem i parkingom. Gostima je na raspolaganju velika zajednička terasa sa prelepim pogledom na more, okružena visokim borovima čije krošnje obezbeđuju prirodnu hladovinu. Prednost vile je i njena lokacija, u centru Potosa, a ipak izdvojena od buke i gužve. Pogodna je za porodice sa decom, mada je preporučujemo svim uzrastima. Jedna od najtraženijih vila u našoj ponudi, bar kada je reč o Tasosu. Studiji i apartmani su odlično opremljeni.

Papaikonomu I je u prvom redu do mora i apartmani imaju pogled na more.
Papaikonomu II se nalazi u dvorištu iza vile Papaikonomou I. Poseduje studije i apartmane koji su okrenuti ka ulici ili ka dvorištu.
Papaikonomu III se nalazi u dvorištu i predstavlja zasebnu jedinicu, kućicu sa sopstvenim delom dvorišta.
Papaikonomu IV se nalazi u dvorištu, ovo je posebna smeštajna jedinica u okviru kompleksa Papaikonomu. Studio ima pogled na dvorište.

Sadržaj vile: dvorište, parking, roštilj na otvorenom, WI-FI internet
Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, dnevna soba, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, spavaća soba, terasa

Tip smeštaja:
1/4 duplex apartman – u jednoj, manjoj prostoriji čajna kuhinja, druga prostorija sa jednim bračnim ležajem, u trećoj prostoriji dvosed na razvlačenje.
1/4+1 apartman – jedna prostorija sa dva ležaja i sopstvenim kupatilom, u drugoj prostorija čajna kuhinja, dva ležaja, fotelja na razvlačenje i sopstveno kupatilo.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

GPS  KOORDINATE: 40°36’43.4″N 24°36’14.9″E

  • Program putovanja
  • Način plaćanja
  • Cenovnik

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.
1.dan: Sastanak putnika na mestu polaska, pola sata ranije pre predviđenog vremena polaska. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim pauzama radi kraćeg odmora i graničnih prelaza.
2-11.dan: Dolazak u mesto odredišta. Smeštaj u izabranom objektu, na bazi odabrane usluge.
12.dan (Poslednji dan boravka): Napuštanje objekta najkasnije do 9 h ( po lokalnom vremenu ). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u ranim popodnevnim satima ( po lokalnom vremenu ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih prelaza. 13.dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim ili prepodnevnim satima. Kraj usluga…

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje  apartmana/studija  do 09:00 časova.

a) UPLATA U CELOSTI: – Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu, kao zvanični dokument, sastavni deo važećeg kataloga
b) UPLATA DO POLASKA: – 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
c) ODLOŽENO PLAĆANJE: – 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu,do 25.12.2015. Dospeće rata je 15. , 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Napomena: Sajt turističke agencije Aerotravel je informativnog karaktera, molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili lično.

  • Program putovanja
  • Način plaćanja
  • Cenovnik

Smeštaj na istoj lokaciji