Vila/Htl Ocean View / Skala – Kefalonija

Vila i Apart hotel OCEAN VIEW Ova moderna vila se nalazi u centru mesta Skala, na 350 m od plaže. Vila je sastavni deo Aparthotela Ocean View sa kojim deli zajednički vrt sa velikim bazenom. U prizemlju je mali restoran gde se po želji servira doručak a preko dana se oko bazena služe lagani obroci i piće iz bara. Prelepi ambijent upotpunjuju ležaljke sa suncobranima koje su besplatne za goste vile.

Apartman 02,: prostrane, komforne sobe opremljene modernim nameštajem sa dva standardna kreveta ( treći ležaj je standardne velicine na izvlačenje), američki plakar, izdvojena kuhinja (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, kuker, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima, moderno kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Svaki apartman ima terasu sa garniturom za sedenje i pogledom ka bazenu. Klima se doplaćuje 5 € dnevno za apartman.

Studio 02, 03,: Nalaze se u glavnoj hotelskoj zgradi na II spratu. Prostrane, komforne sobe opremljene standardnim nameštajem sa francuskim krevetom i treći ležaj je standardne velicine, kuhinja (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, kuker, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Svaki studio ima terasu sa garniturom za sedenje. Gosti u studijima imaju uključen doručak (kontinentalni) u restoranu kraj bazena.

Sobe 02: Nalaze se u glavnoj hotelskoj zgradi na I spratu. Prostrane, komforne sobe opremljene standardnim nameštajem sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta, frižider, kuker, TV, klima, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Svaka soba ima terasu sa garniturom za sedenje. Gosti u sobama imaju uključen doručak ( kontinentalni) u restoranu kraj bazena.

 • Program putovanja
 • Način plaćanja
 • Cenovnik

AUTOBUSOM

1. dan – Beograd
sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u 13:00h,
iz  Beograda  sa  parkinga  preko  puta  Otvornog  tržnog  centra  na  Novom  Beogradu  (tzv.  Buvljak)  a  polazak  iz  Novog  Sada
(uz  doplatu)  sa  parkinga  kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 11:00 h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. dan – 11. dan - Kefalonija- dolazak, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana ili izabranog hotela.
12. dan
 – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika, oko 16:00h. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

AVIONOM

1.dan –  Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2,5 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let avionom AIR SERBIA avionom tipa Boing 737-300 na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.
2.dan – 10. dan- Krf- boravak u izabranom objektu na bazi najma studia/apartmana ili ND/PP u izabranom hotelu.
11. dan- napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME I MESTO POLASKA AUTOBUSA I VREME POLETANJA AVIONA

VREME POLASKA AUTOBUSA SE USKLAĐUJE SA RASPOREDOM PLOVIDBE TRAJEKTA

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan dolazak i smeštaj u studio/apartman/hotel.
2.dan – 10. dan boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu na bazi izabrane usluge.
11. dan napuštanje studia/apartmana/hotela.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja
 • servis predstavnika naše agencije
 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • prevoz po izboru avionom ili autobusom,
 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u tekstu)
 • ostale individualne i nepomenute troškove
 • fakultativne izlete i rent-a-car

AVIO PREVOZ OBUHVATA:

Čarter let  avionom AIR SERBIA avionom tipa Boing 737-300 na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd,
servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese
transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

AVIO PREVOZ NE OBUHVATA:

 • aerodromske takse oko 38.28 EUR (15,3 € je taksa aerodroma Nikola Tesla + 22 € taksa aerodroma Argostoli + DVC taxa 0.98 €) Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni.
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ u iznosu do 10 €, (ne plaćaju deca do 2 god.) U slučaju poskupljenja obračun i naplata YQ takse se vrši 10 dana pre putovanja.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio) do izabranog objekta na relaciji po programu,
 • prevoz trajektom Kilini – Poros – Kilini (vožnja traje oko 90 min u jednom pravcu),
 • usluge pratioca grupe

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

Mogućnost doplate za organizovan prevoz sa polaskom iz Novi Sada i Zrenjanina- 2000 din, Subotica, Sombor i Kikinda- 3000 din, Šabac i Valjevo-2500 din., (popust za decu od 2-12 g- 50%) Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona ili polaska autobusa iz Beograda.
NAPOMENA: AUTOBUSKI PREVOZ se obavlja komfornim iznajmljenim autobusima ovlašćenih prevoznika sa audio i video opremom kao i sa klimom. Sedišta u autobusu se određuju isključivo po redosledu prijave, izuzetno se porodicama sa malom decom može izaći u susret. Sedišta su podložna promeni usled promene tipa i broja autobusa kao i usled promene brojnog stanja putnika za odgovarajuće putovanje. Svi autobusi napred imaju istaknutu tablu sa natpisom agencije Organizatora. Tokom vožnje autobusom pušenje nije dozvoljeno. U toku putovanja se pravi dovoljan broj pauza. Putnici sami snose troškove osveženja i usluga toaleta. Vrednosti kao što su novac, nakit, skupoceni parfemi i drugo moraju isključivo biti u ručnom prtljagu. Putnici sami vode računa o ličnom i ručnom prtljagu i odgovaraju za isti. Zbog učestalih kređa na mestu polaska posebno skrećemo pažnju da se putnici obraćaju isključivo službenim licima agencije Organizatora i postupaju po njihovim uputstvima oko pakovanja prtljaga u autobus.

Napomena – Sajt agencije Aerotravel je informativnog karatktera, sve cene i uslove proverite direktno u agenciji.

 • Program putovanja
 • Način plaćanja
 • Cenovnik

Smeštaj na istoj lokaciji

Nikos Studios Front

Vila Nikos / Skala – Kefalonija

Cena od 49 po osobi
7_resize

Vila Areti / Skala – Kefalonija

Cena od 59 po osobi
2_resize

Vila Anthi / Skala – Kefalonija

Cena od 49 po osobi