App Hotel Discovery / Limenaria – Tasos

First minute! 5% popusta za uplate u celosti!

Lokacija: App hotel Discovery se nalazi na ulasku u Limenariju. Udaljen je od plaže oko 200 m, a od centra mesta oko 300 m.
Vilu čine je komforni i lepo uređeni studiji i apartmani. Poseduje dvorište sa roštiljem, bazen, recepciju, luksuzan salon – zajedničku prostoriju gde gosti vile mogu da uživaju u gledanju naših programa na TV-u. Mesto za parkiranje nije problem kod ove vile, kao ni sporazumevanje, obzirom da vlasnici vile govore srpski jezik.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj.
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj.
1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja sa jednim bračnim ili dva obična ležaja, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4 duplex – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj u trećoj prostoriji jedan običan ležaj i jedan trosed.
1/5 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.

Sadržaj vile: bar, dvorište, parking, recepcija, roštilj na otvorenom, WI-FI internet
Sadržaj studija: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, fen za kosu, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, terasa
Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, dnevna soba, fen za kosu, frižider, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD, peškiri, sef, spavaća soba, terasa

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 4€ po danu.

GPS  KOORDINATE: 40°37’39.9″N 24°34’02.6″E

  • Program putovanja
  • Način plaćanja
  • Cenovnik

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.
1.dan: Sastanak putnika na mestu polaska, pola sata ranije pre predviđenog vremena polaska. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim pauzama radi kraćeg odmora i graničnih prelaza.
2-11.dan: Dolazak u mesto odredišta. Smeštaj u izabranom objektu, na bazi odabrane usluge.
12.dan (Poslednji dan boravka): Napuštanje objekta najkasnije do 9 h ( po lokalnom vremenu ). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u ranim popodnevnim satima ( po lokalnom vremenu ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih prelaza. 13.dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim ili prepodnevnim satima. Kraj usluga…

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje  apartmana/studija  do 09:00 časova.

a) UPLATA U CELOSTI: – Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu, kao zvanični dokument, sastavni deo važećeg kataloga
b) UPLATA DO POLASKA: – 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
c) ODLOŽENO PLAĆANJE: – 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu,do 25.12.2015. Dospeće rata je 15. , 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Napomena: Sajt turističke agencije Aerotravel je informativnog karaktera, molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji, putem telefona ili lično.

  • Program putovanja
  • Način plaćanja
  • Cenovnik

Smeštaj na istoj lokaciji