Air Serbia: novi koncept tarifa

Er Srbija najavljuje novi koncept tarifa kako bi svojim gostima pružila veći izbor i omogućila planiranje putovanja prema njihovim potrebama.

Od 24. januara 2018, prilikom rezervacije karte, gosti će biti u mogućnosti da biraju između četiri tipa tarifa – Economy White, Economy Blue, Economy Red ili Business Silver, koje se razlikuju u pogledu dozvoljene količine prtljaga, fleksibilnosti promene datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se posebno naplaćuju.

Nove tarife će važiti za sva putovanja na kratkolinijskim i srednjelinijskim rutama, od 1. marta 2018. godine, u okviru sledećih brendova:

Economy White je savršena opcija za goste Er Srbije koji putuju bez prtljaga i žele najnižu moguću tarifu. Uključuje jedan komad ručnog prtljaga do 8 kilograma.

Economy Blue je namenjena gostima koji putuju sa prtljagom i predviđa jedan komad predatog prtljaga do 23 kilograma, jedan komad ručnog prtljaga, sticanje milja, kao i mogućnost promene datuma leta uz određenu naknadu.

Economy Red je odlična opcija za goste koji žele dodatnu fleksibilnost i pruža sve benefite koji su predviđeni Economy Blue tarifom, uz dodatak obroka, kao i mogućnost promene datuma putovanja bez naknade, prijavu za let na aerodromu, kao i mogućnost rezervacije sedišta unapred.

Business Silver je prilagođena gostima koji žele vrhunsko iskustvo i skrojena je tako da putovanje Er Srbijom prođe što jednostavnije i lakše. Pored prednosti koje sadrži Economy Red, ova tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje, prioritetni prtljag, dva komada predatog prtljaga i dve ručne torbe, kao i pristup Er Srbija Premijum salonu na Aerodromu Nikola Tesla.

Pored novih tarifa, putnici će biti u mogućnosti da dodatno personalizuju svoje putovanje kupovinom à la carte usluga kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija sedišta unapred ili pristup Er Srbija Premijum salonu. Takođe, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Er Srbija omogućila prodaju novih dodatnih usluga kao što su prioritetna prijava na let, korišćenje brze trake na aerodromu u Beogradu, prioritetni prtljag i Meet & Assist.

Novi koncept tarifa se neće primenjivati na letovima od/do Njujorka, Tivta, Podgorice, Moskve, Sant Petersburga, Bejruta i Tel Aviva.

 

Napisao AeroTravel   22/01/2018

Pogledajte još

Ostavite komentar