Air Serbia nove destinacije u 2020

  • Home
  • Vesti
  • Air Serbia nove destinacije u 2020

Nastavljajući trend rasta mreže letova u prošloj godini, nacionalni avio prevoznik Air Serbia je najavila 6 novih destinacija od 01.juna 2020: Ženevu, Aman, Rostov na Donu, Firencu, Kišinjev i Lavov.

Avioni Er Srbije će u letnjoj sezoni leteti za Ženevu tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i petkom. Za glavni grad Jordana, Aman, leteće četiri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, četvrtkom i nedeljom. Rostov na Donu će biti četvrta po redu destinacija u Rusiji, posle Moskve, St. Peterburga i Krasnodara, u koju će avioni Air Srbije sletati takodje četiri puta nedeljno: utorkom, sredom, petkom i nedeljom. Za popularnu Firencu u Italji leteće dva puta nedeljno i to utorkom i subotom. Za glavni grad Moldavije, Kišinjev predvidjena su četiri leta nedeljno: ponedeljkom, utorkom, četvrkom i nedeljom. Lavov će posle Kijeva biti druga destinacija u Ukraini, za koju Er Srbija uvodi direktnu liniju četiri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Pored najavljenih šest novih linija u sezoni 2020. Air Serbia će u ovoj godini povećati i broj letova do odredjenih postojećih destinacija.

 

Napisao AeroTravel   11/02/2020

Pogledajte još

Ostavite komentar