Aerotravel: unapredjena online rezervacija avio karte

  • Home
  • Vesti
  • Aerotravel: unapredjena online rezervacija avio karte

Na sajtu Aerotravel.rs možete rezervisati avio karte putem unapredjene online pretrage. Srećni smo što možemo da vam pružimo još kvalitetniju uslugu rezervacije avio karte za preko 150 avio kompanija širom sveta. Rezervišite avionsku kartu jednostavno i lako  u samo tri koraka!

Sada možete dobiti više informacija o letu još prilikom rezervacije avio karte. Dostupne su vam informacije o prtljagu, tipu aviona, možete poručiti dodatnu uslugu kao što je sedište, obrok, ubaciti podatke iz pasoša, izabrati način plaćanja i još mnogo toga. Pored jednostavnije pretrage, sve informacije su Vam dostupne na srpskom jeziku.

Zašto rezervisati online? Vašu avio kartu možete udobno rezervisati 24h 7 dana u nedelji. Nakon uradjenje rezervacije naši agenti će vas kontakirati u radno vreme agencije. Prednost online rezervacije je popust koji je uključen u cenu avio karte, jer se ponuda odnosi samo na online rezervacije putem sajta aerotravel.rs. Nakon što sami rezervišete avio kartu, naši agenti će vam po potrebi skrenuti pažnju na odredjene detalje leta i pružiti sve potrebne informacije, a vaše putovanje će biti ispraćeno sa naše strane do završetka putovanja.

Rezervišite online avio kartu kod Vašeg, već sedmu godinu pouzdanog partnera za avio karte!

Napisao AeroTravel   15/03/2016

Pogledajte još

Ostavite komentar