Avionske karte za Australiju

Iz Beograda za Australiju sigurno najbolji izbor je avio kompanija Etihad Airways. Kompanija koja ima najbrži rast u svetu, koja je propoznatljiva po odličnoj usluzi kako u ekonomskoj tako i biznis klasi. Putnici najradije biraju Etihad Airways upravo zbog odlične konekcije u Abu Dabiju. Zanimljivo je da je  linija za Melburn najprofitabilnija i najuspešnija avio linija ove kompanije. Upravo iz tog razloga Etihad je uveo čak dva leta dnevno iz Beograda za Melburn.
U prilogu su cene povratne avionske karte iz Beograda za Australiju, Sidnej, Pert, Melburn i Brizbejn. Prikazane cene se odnose na povratno putovanje i predstvaljaju najnizu cenu avio kompanije. Povremeno kompanija objavljuje promotivne akcije kada cene mogu biti niže od prikazanih. Informaciju o promotivnoj akciji možete dobiti prijavom na newsletter ili putem Facebook stranice Aerotravel.

Povratna avio karta iz Beograda

  • Sidnejod 1.493
  • Melburnod 1.340
  • Pertod 1.418
  • Brizbejnod 1.495

Avionske karte za Australiju možete rezervisati online ili nas pozovite! Plaćanje je preko računa ili u kešu u našoj poslovnici.
Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti. Broj mesta je ograničen. Avio kompanija zadržava pravo promene cene i uslova bez prethodne najave.


Napisao AeroTravel   17/08/2015

Pogledajte još