Avionske karte Beograd Milano

Cena od 170
Lokacija Milano
Aerodrom Malpensa
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Mapa

Cena povratne avio karte Beograd Milano Beograd sa svim taksama od 170 eur. U cenu nisu uključeni troškovi izdavanja avionske karte. Tarifa ne važi za period putovanja u visokoj sezoni od 17.decembra do 08.januara naredne godine i od 01.jula do 14.avgusta. Direktan let Beograd Milano Beograd, prevoznik Air Srbija. Kupite avio karte za Milano na rate čekovima gradjana bez kamate. Vašu avionsku kartu možete platiti u kešu ili uplatom na tekući račun kao fizičko ili pravno lice.

Zašto turisti danas dolaze u Milano? Radi šopinga, opere u milanskoj Skali, da vide čuvenu Leonardovu Tajnu večeru. Posle šetnje i šopinga preporučujemo kapućino začinjen pogledom na Milansku katedralu, a za uveče dobar noćni provod.

Rezervišite svoju avionsku kartu za Milano online ili pozivom broja 011-6300-133.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa