Avio karte Beograd Melburn

Cena od 1.340
Lokacija Melburn
Aerodrom Melbourne
Avio kompanija Etihad Airways
  • Avio karta
  • Mapa

Avio karte Beograd Melburn Beograd od 1340 eur. Najjeftinija avionska karta Beograd Melburn može se bukirati na avio kompaniji Etihad Airways. Najbolji izbor ukoliko putujete u Melburn je Etihad Airways. Odlična cena, usluga i kratka konekcija preko Abu Dabia. Cena se odnosi na povratno putovanje i uključuje sve takse osim usluge izdavanja avio karte. Samo ukoliko planirate na vreme vaše putovanje možete obezbediti promotivnu cenu do Australije.
Avio kompanija uvodi dodatni let iz Beograda za Melburn od 01.avgusta 2015, pročitajte detaljnije na stranici Etihad Airways dva leta dnevno za Melburn.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa