Jeftine avio karte Beograd Kopenhagen

Cena od 169
Lokacija Kopenhagen
Aerodrom Kastrup (CPH)
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija avionska karta Beograd – Kopenhagen – Beograd  iznosi od 169 eur. Direktan let nacionalne avio kompanije Air Srbija. Letovi za Dansku, Kopenhagen (Copenhagen) su svakodnevni prema letnjem redu letenja, u trajanju od 2 sata i 15 minuta. U zimskim mesecima letovi su korigovani na 5-6 letova nedeljno. Cena avionske karte obuhvata sve aerodromske takse osim troškova izdavanja karte.

Kopenhagen je grad otmene srednjevekovne arhitekture, kraljevske palate i muzeja, grad bicikala, čuvenog danskog peciva, piva Karlsberg, očuvane prirodne sredine i naravno zaštitnog znaka “Male sirene”. Aerodrom Kastrup se nalazi u blizini grada, na 15 minuta vožnje metroom.

Rezervišite još danas avionsku kartu Beograd Kopenhagen, platite je na rate i uživajte u lepotama koje vam ovaj grad nudi!

Pratite promocije za sve destinacije i letove iz Beograda na stranici Avio Promocije. Budite informisani o promotivnim cenama avio karata, upišite se na mailing listu.

Sve informacije o redu letenja, ceni avio karte Beograd Kopenhagen i načinu plaćanja možete dobiti pozivom na brojeve 011/ 63 00 133 ili 63 00 132.

  • Avio karta
  • Mapa